Scandal monstru în direct în emisiunea Simonei Gherghe: „Eşti o mucoasă. Nu ştii să scrii după dictare”

Oana Craioveanu, cea mai bună prietenă a Lorei şi foarte apropiată a Biancăi Drăguşanu, a părăsit platoul emisiunii "Acces Direct" după ce Mara Bănică şi Mircea N. Stoian au atacat-o dur.

25 nov. 2013, 19:25
Scandal monstru în direct în emisiunea Simonei Gherghe: „Eşti o mucoasă. Nu ştii să scrii după dictare”

Invitată să vorbească despre prietena ei, Bianca Drăguşanu, Oana Craioveanu a fost jignită de jurnaliştii Mircea Stoian şi Mara Bănică.

„Duduia asta nu ştiu cine este”, a izbucnit Mircea, în momentul în care Oana a început să vorbească, scrie libertatea.ro.

Jignită, Oana Craioveanu şi-a rugat interlocutorul să nu o mai insulte, încercând să explice care este rolul său în emisiunea care o avea ca subiect pe Bianca Drăguşanu.

„Eu sunt amica Biancăi şi ştiu despre ce vorbesc”, i-a spus Oana.

„Şi eu am fost colegul ei”, a replicat Stoian, adăugând că el nu are nevoie să fie prezent în show-urile tabloide pentru a face rost de bani, întrucât proiectele sale îi aduc un venit satisfăcător.

„Eu zic să o lăsăm aşa. Eu am terminat jurnalismul ca şi tine. Atâta timp cât a dat declaraţii despre mine, am dreptul şi eu să vorbesc despre el. Eu am muncit ca să ajung aici, lucrez de la 15 ani. Ospătăriţă am fost. Am o facultate terminată”, a continuat Oana.

CITEŞTE ŞI Mara Bănică vorbeşte despre filmuleţul în care face sex oral: Fac dragoste fix cum îmi place

La un moment dat, Mara Bănică, a simţit nevoia să-şi apere colegul de breaslă, trimiţându-i câteva săgeţi usturătoare Oanei.

Tu eşti o mucoasă. El a schimbat miniştri. Dacă ai terminat jurnalismul de ce nu profesezi? Că dacă îţi dau un text după dictare habar nu ai„, i-a strigat Mara.

Enervată la culme, prietena Biancăi a plecat din emisiune, unde, la insistenţele colegilor Simonei, a revenit peste câteva minute.

„Fă ceva în viaţă şi atunci vorbim. Nu îi spune tu lui Mircea: „Eşti un nimeni, tu din ce trăieşti?”, că nu ai nici un drept. Tu faţă de el eşti o mucoasă. Ai 24 de ani şi munceşti nopţile la un club. Nu poţi să-i spui că trăieşte din nimic„, a continuat şi mai acidă Mara, când bruneta a revenit în platou.