Scene incredibile la un service auto. Cum a vrut un tânăr furios să se răzbune pe un mecanic VIDEO

Scene desprinse parcă dintr-un film de acţiune au fost surprinse de camere de supraveghere într-un service auto din Iaşi. Un tânăr de 18 ani, apropiat al clanului de interlopi Tănase, a intrat în atelier cu un topor pentru a se răzbuna pe un angajat cu care se certase. Muncitorul l-a văzut la timp şi a reuşit să se baricadeze, înainte ca tânărul să lovească cu toporul în neştire. 

29 mart. 2014, 06:37
Scene incredibile la un service auto. Cum a vrut un tânăr furios să se răzbune pe un mecanic VIDEO

Joi, in jurul pranzului, membrii clanului Tanase au mers la service-ul auto, ca sa afle pretul unei piese auto. Tanarul de 18 ani a inceput sa se plimbe prin service, iar la un moment dat a suflat intr-o goarna ce urma a fi montata pe un camion. Mecanicul i-a atras atentia ca nu e frumos sa umble nestingherit prin service, iar tanarul s-a infuriat teribil, potrivit bzi.ro. A inceput sa injure ca la usa cortului, iar dupa cateva secunde a iesit nervos din service.

 

Unul dintre amicii lui a plecat dupa el, ca sa il linisteasca. Extrem de iritat, tânărul a mers la masina si a scos din portbagaj un topor. Mecanicii l-au vazut venind in fuga cu toporul in mana si au inchis rapid poarta. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi se vede cum tanarul loveste cu putere poarta. Angajatii service-ului au strigat, pe dupa poarta, ca sesizeaza politia, astfel ca persoanele de etnie roma s-au urcat rapid in masina si au demarat in tromba.

Citeste si: SCANDAL în centrul Capitalei: Un culturist celebru a lovit o tânără, apoi a ameninţat poliţiştii cu pistolul

Atacatorul este acum cercetat pentru ameninţare.