SCANDAL MONSTRU în SHOWBIZ. Dan Bursuc şi Adrian Minune, acuzaţi de „FURT ORDINAR” VIDEO

Scandal uriaş în showbiz! Adi Minune este acuzat că ar fi furat o piesă interpretată de regretata Mihaela Runceanu. Compozitorul piesei spune că plagiatul este atât de grosolan, încât îl numeşte "un furt ordinar".

13 mart. 2016, 08:58
SCANDAL MONSTRU în SHOWBIZ. Dan Bursuc şi Adrian Minune, acuzaţi de „FURT ORDINAR” VIDEO

Lumea artistică este zguduită de un scandal fără precedent, informează România TV. Alexandru Vilmany, compozitorul celebrei piese „De-ar fi sa vii” este şocat că Adi Minune şi Dan Bursuc s-ar fi declarat adevăraţii „părinţi” ai melodiei cu care a făcut furori Mihaela Runceanu la mijlocul anilor 80.

Citeşte şi Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, jefuită în plină stradă

„Ce tupeu mârşav pot să aibă aceşti bandiţi pseudo-muzicanţi! Cum îşi permit să fure creaţia mea care circulă de 30 de ani sub titlul „De-ar fi să vii”?. Nici nu pot să-l numesc plagiat, e un furt intelectual ordinar!”, a scris compozitorul pe Facebook.

Şi nepotul Mihaelei Runceanu a fost la fel de vehement. „Adrian copilu’ cântă „DE-AR FI SĂ VII” de vreo 15 ani la nunţi. Atât de tare s-a obişnuit cu melodia încât a visat că e chiar a lui. Ca delirul sa fie complet, Dan Bursuc a hotărât că el a creat melodia.”, a scris şi Xenti Runceanu.

De cealaltă parte, Dan Bursuc se apără şi susţine că totul a fost o neînţelegere. „Îmi cer scuze eu pentru tot ce s-a întamplat. Am angajat o echipă de IT-işti pentru a selecta toate melodiile noastre şi a le pune într-un cont de youtube. Oamenii, nefiind cunoscători în ale muzicii, au luat la rând toate apariţiile mele şi le-au încărcat pe internet. Din păcate, printre compoziţiile proprii, s-a postat şi „De-ar fi să vii” în varianta lui Adrian”, susţine Dan Bursuc.

Citeşte şi SCANDAL ÎN LUMEA MANELELOR. Un lăutar celebru, familist convins, surprins când se sărută cu foc cu o brunetă FOTO

Manelistul susţine că a rezolvat problema imediat şi a scos de pe Youtube piesa cu pricina. Mai mult, Bursuc a declarat că este dispus să-şi ceară public scuze.