SCANDAL MONSTRU într-o piaţă din BAIA MARE. Un poliţist a fost lovit intenţionat cu maşina de un bărbat VIDEO

Un scandal monstru a avut loc într-o piaţă din Baia Mare. Un agent de politie a fost lovit intenţionat cu maşina de un bărbat deranjat de o acţiune pe care o desfasura Poliţia Locala. Scandalul a adus la faţa locului zeci de poliţişti, iar între agresor şi oamenii legii a avut loc o adevărată busculadă. Poliţistul lovit a fost internat in spital.

01 mai 2015, 05:42
SCANDAL MONSTRU într-o piaţă din BAIA MARE. Un poliţist a fost lovit intenţionat cu maşina de un bărbat VIDEO

Acţiunea poliţiei avea ca scop înlocuirea tarabelor vechi din piaţa centrală cu altele noi, informează România TV. Stupoare însă, intenţia unei noi investişii a fost primită cu scandal de unii angajaţi ai pieţei.

Citeşte şi Elev bătut fără milă de doi poliţisti în faţa tuturor. Directorul şcolii a asistat la întreaga scenă

În plin scandal, bărbatul din imagini s-a urcat la volanul unei maşini şi a lovit intenţionat un poliţist care participa la acţiune. Culmea, deşi vinovat a continuat să se certe cu oamenii legii.

„Şi-au făcut apariţia mai mulţi angajaţi, printre care si un domn, care a venit cu masina si a intrat efectiv in colegii mei. Colegul meu a fost lovit si transportat la spital”, a explicat un poliţist participant la acţiune. 

Citeşte şi O tânără a încercat să înşele un fost poliţist prin METODA ACCIDENTUL

Poliţiştii au făcut plângere împootriva agresorilor şi se va întocmi un dosar penal pentru ultarj. Agentul rănit este intrenat în spital cu leziuni la picioare.