SCANDAL MONSTRU între doi iubiţi în Timiş. Bărbatul s-a ales cu toate bunurile incendiate

Răzbunare incendiară într-o localitate din Timiş. După o ceartă aprigă care a degenerat într-un scandal monstru, lucrurile au luat-o complet razna într-o gospodărie din Checea.

19 aug. 2014, 14:29
SCANDAL MONSTRU între doi iubiţi în Timiş. Bărbatul s-a ales cu toate bunurile incendiate

O femeie din localitatea timiseana Checea s-a sfadit cu barbatul ei pana cand a decis ca trebuie sa-l pedepseasca cu asprime. Impreuna cu fiul de 19 ani, aceasta i-a scos omului toate bunurile in curte si le-a dat foc, potrivit opiniatimisoarei.ro. I-a ars toate hainele si bunurile sub ochii aprobatori ai neamurilor femeii care au venit cu mic cu mare sa o sustina in actiunea ei.

Vezi şi: INCENDIU DEVASTATOR în Giurgiu, produs de la o ţigară lăsată aprinsă

Focul a devenit la un moment dat de nestapanit si a cuprins si doua ferestre ale locuintei, dar si acoperisul. Un vecin speriat a sunat la 112 sa ceara ajutor. La fata locului au sosit imediat politistii, dar si jandarmii ca sa potoleasca spiritele.

Barbatul pagubit, ramas doar cu hainele de pe el, a depus plangere impotriva incendiatorilor. Politistii au intocmit dosare penale celor doi piromani pentru distrugere si tulburarea linistii publice.

CITEŞTE ŞI: SCANDAL MONSTRU pentru un copil, între mamă şi bunici