Scandal monstru între două vedete. Uite ce cuvinte grele şi-au aruncat

Scandal monstru în showbiz-ul din Statele Unite ale Americii, unde două cunoscute vedete au schimbat replici extrem de dure prin intermediul reţelelor de socializare

17 feb. 2015, 16:38
Scandal monstru între două vedete. Uite ce cuvinte grele şi-au aruncat

Amber Rose a numit-o pe Kim Kardashian „târfă”, într-o ceartă purtată pe Twitter cu sora starletei, Khloe Kardashian. În plus, cântăreaţa care a avut o relaţie de doi ani cu actualul soţ al lui Kim Kardashian, Kanye West, a afirmat că Khloe ar fi de fapt fiica celebrului O.J. Simpson, potrivit prosport.ro.

Stârnită de faptul că Khloe Kardashian i-a amintit de o declaraţie în care Amber recunoştea că şi-a început cariera la 15 ani, într-un bar de striptease, unde se dezbrăca pentru bani, Amber a declanşat un atac frontal la adresa surorilor Kardashian. Iar principala ţintă a fost Kim, căreia i-a amintit de sex-tape-ul prin care a devenit cu adevărat celebră şi care a dus la divorţul starletei de baschetbalistul Kris Humphries la doar 72 de ore după ce spuseseră „Da”.

Mă bucur că ai adus în discuţie faptul că făcem striptease la 15 ani… O să fiu o mică târfă pentru a-mi susţine familia aşa cum şi sora ta mai mare a fost o târfă pentru a o susţine pe a ei! Suntem chit!„, i-a trasmis Amber lui Khloe, după care tirada a continuat: „Crezi că eşti mai bună decât mine dacă tatăl tău a fost un jucător profesionist de fotbal care a scăpat nepedepsit pentru crimă?„.

Amber Rose susţine că O.J. Simpson ar fi tatăl adevărat al lui Khloe, alimentând astfel nişte zvonuri apărute în ultimul timp.

E cunoscut faptul că Simpson a fost achitat deşi şi-a omorât soţia (Nicole Brown Simpson), într-un caz extrem de mediatizat în anii ’90. El era prieten foarte bun cu mama lui Khloe, Kris Jenner şi cu fostul ei soţ (decedat în 2003), Robert Kardashian, încă înainte de proces. Ulterio, Robert Kardashian a devenit avocatul lui O.J. Simpson în acel caz.