Scandal monstru la Antena 1. Bătaie între vedetele postului. Totul a fost filmat: „Violențele, la ordinea zilei”

Scandal monstru la Antena 1. Mai multe persoane s-au încăierat, ajungându-se chiar la violenţă fizică. Bătaie a avut loc între băieţii din cadrul show-ului Mireasa, iar imaginile au fost difuzate pe pe Antena Play, acolo unde tot ce fac concurenții e transmis live, 24 din 24.

01 mai 2023, 16:32
Scandal monstru la Antena 1. Bătaie între vedetele postului. Totul a fost filmat: „Violențele, la ordinea zilei”
Scandal monstru la Antena 1

Scandal monstru la Antena 1. Se pare că în ultimele zile s-au întâmplat o serie de lucruri în emisiunea prezentată de Simona Gherghe. În gala de vineri, cei care protestează împotriva felului în care producătorii își fac treaba, au făcut o campanie inițiată de comunitatea de pe Instagram Viperele Vesele.

Citeşte şi: Scandal imens la Mireasa! Fanii emisiunii vor să protesteze în stradă. Acuzaţii dure la adresa emisiunii prezentate de Simona Gherghe

Scandal monstru la Antena 1

Aceștia au ales o altă formă de a protesta, de această dată prin cadouri trimise la Buftea, unor concurenți ai emisiunii, în majoritate cei vizați de proteste, moderatoarelor emisiunii, Simona Gherghe și Gabriela Cristea, dar și producătorilor emisiunii.

Sâmbătă, la presiunea plătitoarei, i s-a spus persoanei care a livrat produsele că au fost date concurenților. Dovezi în acest sens nu există, pe Antena Play nu au fost văzute astfel de imagini, așadar planează o justificată suspiciune de furt.

Nu ne-am mira să li se fi făcut producătorilor emisiunii mâna greblă pe conservele și morcovii trimiși de protestatari, având în vedere istoricul unor angajați ai Antena Group care fac parte din echipa de producție a emisiunii Mireasa, presa consemnând, de-a lungul timpului, multe reclamații ale telespectatorilor cu privire la “dispariția misterioasă” a diverselor produse trimise concurenților emisiunii.

Moderatoarei Simona Gherghe i s-a trimis un kilogram de lămâi, însoțit de un mesaj. “Când viața vă oferă lămâi, asigurați-vă că știți în ai cui ochi trebuie să le stoarceți!”, notează Viperele Vesele.

De departe, însă, cel mai controversat moment a avut loc sâmbătă, dincolo de cadourile simbolistice, trimise ca o ironie. „Violențele au fost la ordinea zilei, sâmbătă, la Mireasa!”, mai scrie pagina de Instagram. Băieții din casă au ajuns să îşi împartă pumni şi picioare.