Scandal monstru la botezul nepotului lui Florin Salam. S-au împărţit pumni şi ameninţări

Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam, și-a botezat copilul și a organizat o petrecere așa cum se cuvine. Sfârșitul evenimentului a fost marcat insă de un scandal de proporții, motiv pentru care petrecerea s-a spart mai devreme decât era programat.

29 iul. 2021, 11:29
Scandal monstru la botezul nepotului lui Florin Salam. S-au împărţit pumni şi ameninţări

Scandal monstru la botezul nepotului lui Florin Salam. Cel care ar fi pornit scandalul ar fi fost chiar nașul copilului, Bujilă, acesta fiind atât ginerele regretatului Ion Petrișor, cât și managerul lui Alex Baban. Se pare că ce l-a scos din sărite pe bărbat a fost prezența unui anumit invitat la eveniment, astfel că în momentul în care a avut contact vizual cu acesta, și-a pierdut cumpătul și a început să devină violent verbal, anunţă Antena Stars.

Scandal monstru la botezul nepotului lui Florin Salam

După ora 3 dimineață, odată cu sosirea cântărețului Leo de la Kuweit, Bujilă a luat microfonul și a început să îl înjure pe invitat, dar și pe Dani Stoian, fiul lui Florin Salam. În scurt timp, conflictul a degenerat și s-a ajuns la bătaie. Scandalul i-a făcut pe invitați să părăsească evenimentul, iar cel mai supărat de incident a fost nimeni altul decât Florin Salam. Manelistul nu a fost de acord nicio clipă ca Bujilă să fie nașul, însă a fost nevoit să accepte, după ce nora lui, Mihaela, a decis acest lucru fără să se consulte cu el!

Florin Salam, adversar înverşunat al vaccinării: „Nu vreau s-o mierlesc, aşa că nu mă vaccinez”

Nepotul lui Florin Salam a venit pe lume pe 27 decembrie 2020, chiar în ziua de Sf. Ștefan. Acesta a primit numele Edan Ștefan, în memoria bunicii sale. „Astăzi, am devenit pentru a doua oară bunic! Bine ai venit pe lume Edan Ștefan! Copilașul băiatului meu, Dany”, a spus la vremea respectivă,  Florin Salam.