Scandal MONSTRU la „Ferma”. Dialog HALUCINANT între CREAM şi MOROŞANU. „Alea îţi fac masaj şi îşi spală chiloţii!”

Cătălin Moroșanu a fost desemnat fermierul săptămânii și a fost de datoria lui să propună unul dintre participanți la duel. Alegerea sportivului a fost Claudia Pavel. De aici a pornit un schimb dur de replici între cei doi.

28 feb. 2019, 06:58
Scandal MONSTRU la „Ferma”. Dialog HALUCINANT între CREAM şi MOROŞANU. „Alea îţi fac masaj şi îşi spală chiloţii!”

Claudia Pavel a mărturisit că se aștepta la această nominalizare, începând să-l atace pe Cătălin Moroșanu, susținând că „nu are imaginație” și acuzându-l că le are drept favorite pe Brigitte Sfăt și Ioana Filimon, care „îl masează toată ziua, îi spală chiloții, îi suflă în fund toată ziua”.

Miss România S-A DEZBRĂCAT şi a făcut SHOW EROTIC. Scene INCENDIARE la „Ferma” FOTO

Cântăreaţa s-a simțit deranjată după ce Cătălin Moroșanu i-a zis că e „fată de oraș” și că nu are ce să caute în această competiție.

„Dacă ai fi bărbat cu adevărat…”, i-a reproșat Cream lui Moroșanu.

„Eu sunt bărbat și am c…e până jos dacă vrei să o dăm pe bărbăție”, a venit imediat replica luptătorului, vădit deranjat de comportamentul lui Cream., care a continuat: „Tu te trezești ultima, stai jumate de oră la baie, stai o oră să te machiezi, nu faci nimic!”.

Brigitte Sfăt aruncă BOMBA: „Ne-am culcat TOATE TREI cu acelaşi bărbat”. Scandal MONSTRU în direct la TV

După ce a fost propusă la duel, Claudia Pavel a spus că o sa ia „una dintre femeile lui Moroșanu (n.r. – Ioana Filimon și Brigitte Sfăt)” cu ea în confruntare, continuând tenisiunile de la „Ferma”.