Scandal monstru la înmormântarea Tiței Bărbulescu. Acuzaţii grave: „E un escroc! I-a luat toată averea şi a trimis-o la azil”

Scandal monstru la înmormântarea Tiței Bărbulescu. Solista de muzică populară, una dintre cântărețele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu, a murit sâmbătă, 4 decembrie, la vârsta de 85 de ani. Artista era internată într-un un azil de bătrâni.

08 dec. 2021, 11:29
Scandal monstru la înmormântarea Tiței Bărbulescu. Acuzaţii grave: „E un escroc! I-a luat toată averea şi a trimis-o la azil”
Scandal monstru la înmormântarea Tiței Bărbulescu

Scandal monstru la înmormântarea Tiței Bărbulescu. Nepoata artistei, Cornelia, a răbufnit şi spune că Ion Postelnicu, fostul soţ al cântăreţei, e un escroc care i-a luat toată averea şi a trimis-o la azil.

Scandal monstru la înmormântarea Tiței Bărbulescu

În ziua înmormântării Tiţei Bărbulescu, nepoata acesteia, deranjată de declaraţiile făcute, ieri, de Georgel Nuca, conform cărora Ion Postelnicu ar fi avut grijă de regretata artistă, a răbufnit.

Va spun tot adevarul! M-am suparat pe Georgel Nuca, cum a putut sa spuna asa ceva, stiind ca mai are doua nepoate, ca Ion Postelnicu e un escroc, i-a luat tot, si bani, abia astepta s-o duca la azil. Casa i-a dat-o de opt ani!

El e recasatorit, are copii, a vrut sa-i manance banii. Ea spera ca se intoarce la ea, l-a iubit, era ca o obsesie. Eu n-aveam nevoie sa-mi lase nimic, am casa mea. Dar uitati cum a dus-o la azil, d-aia a si facut depresia… si ce il mai lauda Georgel Nuca, ma iau acum de el la capela!

I-a cedat apartamentul cu 3 camere de la Pta Muncii, a mai avut o garsoniera la Pta Alba Iulia, 500 milioane in banca, pensie destul de mare… el n-a pus niciun ban, abia astepta s-o aduca la azil.

Se ducea o data pe luna sa-i duca ce ii trebuie si atat. I-am spus de multe ori sa-i bage o femeie acasa sa aiba grija de ea si nu a vrut. A pacalit-o, a dus-o la notar si a cedat tot.”, a declarat Cornelia, nepoata Titei Barbulescu, pentru Star Popular.

Înmormântarea regretatei soliste a avut loc la cimitirul Bellu, din Capitală. Mai puțin de 30 de oameni au fost prezenți la funeralii, iar printre aceștia s-a numărat şi Saveta Bogdan, solista de muzică populară fiind prietenă de suflet cu Tița Bărbulescu.

Tiţa și-a trăit ultimii ani din viață la un azil, care se numea Singureni, puțini fiind cei care i-au mai rămas alături.

Citeşte şi: Paul Lăzărescu a murit. Mesaj emoţionant pe Facebook: „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău, dragă tata!”

Cine a fost Tiţa Bărbulescu

Născută în 1936, în Topoloveni, județul Argeș, într-o familie numeroasă, Tița Bărbulescu a avut o carieră de peste 40 de ani și a participat la peste 500 de spectacole, recitaluri și festivaluri. A învățat să cânte de la tatăl ei, Nicolae Bărbulescu, un vestit lăutar din Argeș.

Primele imprimări la radio le-a făcut împreună cu orchestra „Doina Argeșului”, melodii ce rămân în Fonoteca de Aur a Radioului. Între anii 1960 şi 1962 s-a stabilit în București fiind angajata Teatrului „Ion Vasilescu”.

Cele mai îndrăgite melodii sunt „Sus’ la munte la Muscel”, „Lele, lelișoara mea”, „De-ai fi neichii drăguliță”, „Din Pitești păn’ la Trivale”, „Argeșene, argeșene”.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu mari cântăreți și dirijori ai timpului, în turnee de succes din țară și străinătate. A fost pe aceeași scenă cu Maria Tănase, Maria Lătărețu, Ion Luican, Emil Gavriș, Ioana Radu, Mia Braia, Ion Dolănescu, Maria Ciobanu și mulți alții.


loading...
Partenerii noștri