SCANDAL MONSTRU: Victor Piţurcă, atac devastator ÎN DIRECT la adresa lui Walter Zenga. De la ce a pornit TOTUL

FCSB l-a numit antrenor principal pe Bogdan Andone, insa pe lista lui Gigi Becali s-a aflat si Walter Zenga. Fostul selectioner Victor Piturca si-a adus aminte de o serie de declaratii facute de italian si a vorbit in termeni duri despre cariera acestuia de antrenor.

07 iun. 2019, 07:07
SCANDAL MONSTRU: Victor Piţurcă, atac devastator ÎN DIRECT la adresa lui Walter Zenga. De la ce a pornit TOTUL

Victor Piturca nu a vrut sa dea numele persoanei la care face referire, insa l-a exclus din discutie pe Cristiano Bergodi.

„El a avut dreptate, daca vrea, pune o suta de antrenori. Bine ca nu i-a pus pe aia care se vehiculau pe acolo, de au fost pe la vreo 200 de echipe si sunt antrenori mari. Nu vreau sa le mai dau numele, straini. Cum apare ceva, apare numele X antrenor in Romania. Sa antreneze in Italia daca e asa mare antrenor. Nu vorbesc despre Bergodi”, a spus Victor Piturca la Telekom Sport.

Victor Piturca a continuat atacul la adresa lui Walter Zenga: „Aoleu, in doua secunde accepta! Ce, e mare lucru? El a facut cateva afirmatii la adresa mea. Un strain venit din Italia… eram antrenorul echipei nationale si avea tupeul sa vorbeasca. Iata ca a schimbat 200 de echipe pana acum si divizia B si prin Arabia si prin Emirate. A stat cate doua luni, acum vrea sa vina la FCSB. Nu accepta conditiile lui Gigi Becali? Le accepta fara niciun fel de problema!”.