Scandal pe averea lui Adrian Iovan, între Romaniţa Iovan şi fosta prietenă a pilotului

Scandal pe averea pilotului Adrian Iovan. Protagonistele conflictului sunt fosta soţie a acestuia, Romaniţa Iovan, şi iubita din momentul în care pilotul şi-a pierdut viaţa. Fosta soţie i-a intentat proces iubitei lui Iovan la Judecătoria Buftea. 

21 sept. 2015, 08:09
Scandal pe averea lui Adrian Iovan, între Romaniţa Iovan şi fosta prietenă a pilotului

Valoarea averii disputate se ridică la aproximativ 250000 de euro, informează România TV. Mai exact, este vorba de o casă, locuinţa în care stătea Adrian Iovan şi prietena lui din acea perioadă. Casa valorează 250.000 de euro, iar Romaniţa Iovan susţine că fiul său are dreptul la o parte din această proprietate. Din această cauză a pornit procesul. Deocamdată au avut loc doar câteva termene, însă nu s-a întâmplat mare lucru, din cauza procedurilor dificile. 

Citeşte şi Romaniţa, executată silit pentru pensia lui Adrian Iovan. Suma uriaşă ce trebuie înapoiată statului

Romaniţa Iovan a cerut ca până la finalizarea procesului fiul lor, Albert, să aibă dreptul să intre în locuinţă, însă nu a primit răspuns nici la această solicitare. De partea cealaltă, iubita lui Adrian Iovan susţine că locuinţa îi aparţine, întrucât pilotul a construit-o în perioada în care se afla cu ea.