Scandal pe străzile din Sibiu: două grupuri s-au luat la bătaie. Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital

Un scandal a izbucnit, joi seara, între două grupuri de persoane, în Sibiu. Un tânăr de 26 de ani a fost rănit şi transportat la spital cu plgi multiple şi fractură.

07 nov. 2019, 21:30
Scandal pe străzile din Sibiu: două grupuri s-au luat la bătaie. Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital

„În jurul orei 21.00, prin apel 112, poliţiştii sibieni au fost solicitaţi să intervină în vederea aplanării unui conflict în care sunt implicate mai multe persoane, pe strada Olteţului din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi, precum şi echipaje medicale”, a anunţat IPJ Sibiu.

Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, două grupuri de persoane s-au agresat fizic şi verbal. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sibiu au precizat că tânărul a prezentat un TCC acut cu mai multe plăgi sângerânde şi o fractură la nivelul antebraţului drept.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a identifica toate persoanele implicate şi pentru a afla de la ce a plecat conflictul.

„În funcţie de rezultatele anchetei preliminare, se va realiza încadrarea juridică a faptei şi vor fi aplicate măsuri legale în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.