Scandal pentru custodie între două vedete de la Antena 1! Cine sunt cei doi și de ce a intervenit tensiunea în familie

Pentru românii care urmăresc ”Mireasa”, emisiunea este un adevărat show, în care oamenii își găsesc perechea și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Totuși, povestea de iubire dintre Amalia și Radu s-a dovedit a fi un eșec, mai ales că, acum, cei doi se ceartă pentru custodia fiicei lor.

17 mart. 2024, 10:36

Radu și Amalia, cunoscuți publicului din edițiile a 2-a și a 4-a ale show-ului matrimonial Mireasa, au uimit când au făcut publică relația lor de iubire.

Citește și Detaliul scandalos pus de o mireasă pe invitațiile de nuntă. A cerut banii înainte de eveniment, direct în contul bancar: „Vă rugăm să includeți contribuția atunci când confirmați prezența”

Mariajul lor, care s-a conturat departe de ochii curioși ai camerelor de luat vederi, a fost pentru mulți o surpriză neașteptată.

Chiar și așa, pare că iubirea a ajuns la final, deși din rodul acesteia a ieșit o fetiță frumoasă.

În momentul de față, Radu și Amalia, foști concurenți la emisiunea Mireasa de la Antena 1, se confruntă într-un litigiu intens pentru custodia fiicei lor după o despărțire care a șocat publicul.

Radu spune că Amalia îi împiedică întâlnirile cu fetița, în ciuda hotărârii judecătorești care îi acordă dreptul la vizită.

Judecătoria din Satu Mare a decis ca Radu să își poată vedea fețița în prima și a treia sâmbătă a fiecărei luni, pentru patru ore pe zi, o decizie pe care Amalia pare că nu o ia în considerare.

Potrivit relatărilor, Amalia ar fi plecat cu micuța în Elveția și nu a ținut cont de prevederile legale și fără a avea un acord formal pentru această deplasare.

Radu a mers acasă la Amalia, dar a găsit ușa închisă

Chiar dacă Radu nu este obligat să ofere suport financiar, acesta contribuie lunar cu sume cuprinse între 3.000 și 4.000 de lei pentru întreținerea fiicei sale.

Situația destul de tensionată vine în urma divorțului dintre cei doi, care încă nu a fost finalizat, pentru că Amalia refuză să îl acorde.

Din spusele apropiaților, Radu face eforturi pentru a merge la Deva, Satu Mare, urmând, printre altele, indicațiile instanței, conform Monden.ro.

Cu toate astea, într-o încercare recentă, a constatat că nimeni nu era acasă la adresa Amaliei, astfel că, s-a ajuns la intervenția Protecției Copilului.

Incidentul evidențiază dificultățile de comunicare și cooperare între părinți în ceea ce privește bunăstarea copilului lor.

Citește și Gabriela Cristea, internată de urgenţă în spital! Probleme grave pentru vedetă, diagnostic teribil pus de medici

În ciuda tensiunii dintre cei doi, Radu și-a exprimat dorința de a-i oferi Amaliei posibilitatea de a-și vizita fiica, în cazul în care custodia ar fi atribuită lui, arătând o deschidere spre colaborare pentru interesul superior al copilului.