Scandal Piţurcă-Reghecampf: Steaua ar putea boicota naţionala

Laurentiu Reghecampf i-a dat o replica dura lui Victor Piturca, dupa ce selectionerul l-a reclamat la Comisia de Disciplina. Antrenorul Stelei va fi audiat marti si risca o suspendare drastica.

18 mart. 2014, 05:35

Victor Piturca s-a simtit jignit ca Reghecampf i-a transmis ca-i da lectii si l-a reclamat la Federatie. Decizia selectionerului l-a infuriat pe Reghecampf, care s-a dezlantuit.

Reghecampf, dorit în locul lui Piţurcă. „Îmi doresc să fiu selecţioner”. Vezi în ce condiţii ar accepta oferta

„Eu am fost jignit de selectioner si tot ce am facut a fost sa-i raspund. Mi-a trimis o citatie, dar in ea apare doar ce am spus eu, nu si ce a declarat selectionerul. Suntem in 2014, avem dreptul la o opinie! Daca asta vrea marele profesionist Piturca… Eu sunt barbat, n-o sa ma plang niciodata ca o femeie la Comisii”, a spus Reghecampf la postul Sport.ro.

Apoi, Reghecampf l-a atacat frontal pe selectioner. „Un barbat adevarat isi rezolva problemele fara comisii! Nu cred ca mai exista cale de impacare”, a precizat el.Antrenorul campioanei a mai dat de inteles ca jucatorii Stelei s-ar putea retrage de la echipa nationala.

„Sa aiba grija cu jucatorii Stelei deoarece sunt senibili”, a fost sfatul lui Reghecampf pentru Piturca. Reghecampf ar putea fi suspendat la meciul cu Sageata Navodari, programat duminica.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf, anunţ-BOMBĂ: „M-am întâlnit cu Burleanu”