Profesorul care se filma în timp ce făcea sex în sala de sport a demisionat din PDL

Profesorul de sport de la Colegiul Tehnic "Traian Vuia" din Satu Mare, care s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie în incinta unităţii de învăţământ, a demisionat din PDL, partid în care era membru, după apariţia în presă a imaginilor.

09 feb. 2013, 12:16
Profesorul care se filma în timp ce făcea sex în sala de sport a demisionat din PDL

Preşedintele organizaţiei municipale PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, a declarat, sâmbătă, că profesorul de sport Ioan Sabău a fost până luna trecută secretar executiv al filialei, dar nu a mai fost ales în funcţie la alegerile care au avut loc, informează Mediafax.

„Domnul Ioan Sabău a deţinut funcţia de secretar executiv al organizaţiei municipale PDL Satu Mare până în luna ianuarie 2013, când au avut loc alegeri, iar dânsul nu a mai fost ales în funcţie. Era simplu membru al PDL, iar vineri a demisionat din partid în urma apariţiei în presă a unor imagini compromiţătoare. Imaginea PDL Satu Mare a fost afectată de acest incident, care cred că are conotaţii politice. Dacă era vorba despre un membru USL surprins în astfel de fotografii, mă îndoiesc că ar fi apărut în presă”, a spus Ardelean.

El a afirmat că nu ştie cine este femeia alături de care apare Ioan Sabău.

Nu cunosc identitatea ei sau dacă este şi ea membră a PDL„, a subliniat liderul PDL Satu Mare.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare, Mariana Brumboiu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că profesorul Ioan Sabău va fi audiat de comisia de anchetă care cercetează acest caz în cursul săptămânii viitoare.

„Comisia de anchetă are termen 30 de zile, dar noi sperăm să primim concluziile cât mai repede”, a spus Brumboiu.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare au declanşat o anchetă după ce în presa locală au apărut imagini cu un profesor de la Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Satu Mare care întreţinea sexuale în incinta unităţii de învăţământ.

Profesul de sport s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie, iar imaginile au apărut în presă.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Mariana Brumboiu, declara, vineri, că instituţia s-a autosesizat după apariţia în presă a unor imagini cu un profesor de sport de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din municipiu, fost director adjunct al unităţii, surprins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie în incinta unităţii de învăţământ.

Potrivit acesteia, imaginile cu profesorul de sport ar fi fost surprinse într-o anexă a sălii de sport a Colegiului „Traian Vuia”. „La nivelul ISJ Satu Mare sau la nivelul unităţii şcolare respective nu au fost înregistrate reclamaţii legate de acest incident”, preciza Brumboiu.

Profesorul vizat de anchetă este Ioan Sabău, membru al PDL şi fost secretar executiv al organizaţiei municipale a partidului.

Petre Mureşan, liderul PDL Satu Mare, declara că în acest caz „organele abilitate trebuie să îşi facă datoria”, iar dacă se va stabili că profesorul a făcut sex în şcoală acesta ar trebui exclus din Corpul profesoral. Într-un ziar local au apărut înregistrări video şi fotografii în care Ioan Sabău, profesor al Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Satu Mare, fost secretar executiv al organizaţiei municipale a PDL, întreţinea relaţii sexuale într-o cameră aflată deasupra sălii de sport a liceului, destinată arbitrilor care oficiază competiţiile sportive găzduite în incintă.