Scandal SEXUAL în FOTBAL! Preşedintele federaţiei, acuzat că a abuzat sexual, a bătut şi a ameninţat jucătoare din echipa naţională

Publicat: Joi, 27 Decembrie 2018 19:00 // Actualizat: Joi, 27 Decembrie 2018 19:00 // Sursa: romaniatv.net

Şoc în fotbal: Keramuudin Karim, preşedintele federaţiei in Afganistan, este acuzat că a abuzat sexual, a bătut şi a ameninţat jucătoare din echipa naţională.

Mai multe jucătoare au depus deja mărturie, dar aceastea nu au dorit să le fie menţionate numele deoarece se tem pentru siguranţa lor şi a familiilor lor.

Una dintre ele a declarat că preşedintele federaţiei i-a pus pistolul la cap, după ce a lovit-o în faţă şi a agresat-o sexual într-un dormitor secret în care se poate intra din biroul oficialului.

"Am încercat să mă opun, dar mi-a dat un pumn în faţă. Am căzut pe pat. Am încercat din nou să mă ridic şi să merg la uşă, dar nu am putut să deschid uşa, pentru că avea un mecanism cu amprentă şi nu se putea deschide fără amprenta lui. M-a lovit cu pumnul în faţă şi în gură. Sângeram. M-a bătut, am căzut pe pat şi totul s-a întunecat… Când m-am trezit, eram dezbrăcată complet şi era sânge peste tot. Patul era plin de sânge, îmi curgea sânge din nas, gură şi vagin. M-am dus la el şii-am spus: voi merge aşa şi îi voi povesti presei ce am păţit! Şi-a luat arma, a pus-o la capul meu şi a spus: vezi ce ţi-am făcut? Pot să te împuşc în cap şi peste tot va fi creierul tău. Şi pot să îi fac acelaşi lucru familiei tale. Dacă vrei ca familia ta să fie în viaţă trebuie să nu spui nimic! Apoi mi-a aruncat cu bani în faţă şi mi-a zis să iau banii şi să plec. A deschis uşa şi am plecat", este relatarea fotbalistei pentru The Guardian.

Altă jucătoare a spus că oficialul a ameninţat-o în faţa colegelor sale, la un antrenament, că îi va tăia limba. Aceasta a fugit după ce a fost agresată sexual o dată. Şi alte jucătoare susţin că au fost agresate sexual. FIFA a demarat o anchetă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
abuz sexual Afghanistan echipa naţională Keramuudin Karim scandal sexual
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H