Scandal sexual în Premier League. Trei fotbalişti au fost filmaţi la o orgie, în Thailanda VIDEO

Vara se anunţă foarte fierbinte în Anglia, după ce tabloidul Sunday Mirror a publicat secvenţe video compromiţătoare cu câţiva fotbalişti ai grupării Leicester.

01 iun. 2015, 09:58
Scandal sexual în Premier League. Trei fotbalişti au fost filmaţi la o orgie, în Thailanda VIDEO

Fotbaliştii surprinşi în ipostaze jenante cu James Pearson (22 ani), fiul managerului clubului Leicester, Nigel Pearson, Tom Hopper (21 ani) şi Adam Smith (22 ani). Aceştia au fost filmaţi într-o cameră de hotel, în compania unor prostituate din Thailanda, în timpul unui voiaj recent al grupării Leicester în această ţară.

Toţi componenţii lui Leicester au mers după încheierea campionatului în Thailanda, pentru a sărbători menţinerea în Premier League, proprietarii acestui club fiind thailandezi.

Potrivit ziarului englez, în timpul orgiei unul dintre fotbalişti a proferat chair insulte rasiste la adresa uneia dintre fete, vorbind despre „dezgustătorii oameni cu ochii oblici„.

În urma dezvăluirilor, clubul a luat oficial atitudine şi a promis că va demara o anchetă. „Clubul deplânge ferm incidentul în care au fost implicaţi trei jucători, în timpul voiajului recent din Thailanda. Fiecare jucător al lui Leicester ar trebui să se comporte cu demnitate şi ca un ambasador al clubului, atât în viaţa sa profesională, cât şi în cea privată. Vom analiza foarte serios atitudinea celor trei„, se arată în comunicatul clubului.