Scandal sexual în USR. Cristian Ghinea, acuzat că a hărţuit o colegă de partid

Publicat: Duminică, 25 August 2019 08:25 // Actualizat: Duminică, 25 August 2019 08:25 // Sursa: romaniatv.net

Mariana Rada, membru USR Diaspora, l-a acuzat de hărţuire sexuală pe europarlamentarul Cristian Ghinea, pe un forum intern de discuție al partidului. Ea a scris pe un grup intern de Facebook că liderul USR a îmbătat-o şi a pipăit-o la un eveniment al partidului. Ulterior, femeia a negat afirmaţiile, dar i-a reproşat liderului Dan Barna că nu a avut nicio reacţie, dezvăluie Adevărul.ro

Foto: facebook.com

„Incendiar-dezvăluire şocanta despre Supremus Libidinosus. La cererea specială a lui Ciprian Lupaş vă voi relata un vis de al meu. I dreamed a dream... unde Supremus Libidinosus, la o petrecere USR unde am fost invitată de un prieten, m-a invitat la nişte shot-uri. Şi în visul meu eram deja puţin obosită şi luată. Dar am acceptat provocarea Domniei Sale. Şi a urmat shot după shot... le cam pierdusem şirul ce e drept. Iar Nesimporcul nu doar că mi-a pus mâna pe fund, dar mi-a şi şoptit ceva nedemn de o doamnă ca mine, cu toate că eram singură. Nu l-am lovit, chiar şi în vis nu sunt adepta violenţei fizice. Şi foarte rar apelez la cea verbală. Norocul meu este că a apărut un cavaler negru pe un cal alb şi m-a salvat din situaţia neplăcută şi vulnerabilă în care mă aflam”, a scris Mariana Rada pe grupul de Facebook „Pădurea spânzuraţilor 3.0”.

Într-o a doua postare pe grup, Mariana Rada anunţă că şi-a şters relatările iniţiale care făceau referire la acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva lui Cristian Ghinea, însă îi reproşează europarlamentarului că nu a avut o reacţie pe subiect. Ea mai reproşează că Biroul Naţional al USR nu s-a autosesizat cu privire la acest caz şi îi transmite liderului Dan Barna să îi fie ruşine.

„Pădureni, Am şters postarea cu libidinosul. Nu ştiu câţi din voi realizează cât de greu este pentru o femeie să recunoască public (cum este acest grup) că a fost hărţuită sexual. Pentru cine nu înţelege termenul de hărţuire, îl invit la dicţionar. Mi-e silă să citesc comentarii de genul: tu ai provocat, e vina ta, dar de ce ai tăcut atâta timp, dar de ce tocmai acum în campanie, libidinosul nu bea niciodată shot-uri, e adevărat? Chiar e el? ... lista poate continua. Cred că s-au făcut printscreenuri care pot fi făcute public, în afara USR. Fiecare dintre noi îşi asuma responsabilitatea şi consecinţele acţiunilor sale. Dacă nesimţitul mă va da în judecată pe diverse motive, va fi alegerea lui”, a explicat Mariana Rada. 

Cristian Ghinea nu a putut fi contactat pentru a-și preciza poziția, mai scrie Adevărul.ro.

Citeste mai mult pe Adevărul.ro 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 aug 11:42
Răspunde | Votează email 0 email
ha,ha,ha
Asta-i partidul secristilor: una beata, altul pipaitor!
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H