SCANDAL SEXUAL la spital. Doi pacienţi au făcut sex sub nasul cadrelor medicale

Poliţia din Olt a declanşat o anchetă în cadrul Spitalului Judeţean Slatina după ce a fost sesizată de cadrele medicale că doi pacienţi și-au permis să întrețină raporturi sexuale de comun acord în timp ce erau internaţi.

08 mart. 2015, 10:26
SCANDAL SEXUAL la spital. Doi pacienţi au făcut sex sub nasul cadrelor medicale

Primii care au aflat de episodul sexual au fost asistentele şi medicii secţiei Psihiatrie, amplasată într-o altă parte a municipiului Slatina faţă de corpul principal al Spitalului Judeţean din localitate, respectiv pe strada Drăgăneşti, scrie oltnews.ro.

Imediat ce au aflat autorii incidentului sexual, cadrele sanitare au anunţat Poliţia Municipiului Slatina, care a demarat o anchetă în acest sens.

Citeşte şi Scandal de proporţii şi acuzaţii de viol într-un spital de psihiatrie din România

La acest moment are loc o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate deoarece au fost zvonuri despre un posibil viol. Poliţia municipiului Slatina este cea care a fost prima dată a fost sesizată de către cadrele medicale de la secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina despre faptul că doi pacienţi de aici au întreţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, raporturi sexuale. 

În cadrul anchetei s-a solicitat Serviciului de Medicină Legală efectuarea unei evaluări psihiatrice a celor doi pacienţi pentru a se stabili dacă aceştia au sau nu discernământ. După ce se va stabili acest lucru, abia atunci se va trece la următorul pas şi anume se va decide dacă a fost vorba despre o infracţiune sau altceva. Ceea ce se ştie sigur este că cei doi pacienţi au întreţinut raporturi sexuale, a fost exclusă comiterea unui viol„, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt, potrivit.

Citeşte şi Gardianul porno de la penitenciarul Vaslui merge nestingherit la muncă în continuare

Pacienta a fost supusă, marţi, unui examen ginecologic care a stabilit că era virgină înainte de episodul sexual. La rândul lor, reprezentanţii conducerii Spitalului Judeţean Slatina au declanşat şi ei o anchetă pentru a afla ce s-a petrecut la secţia Psihiatrie de pe strada Drăgăneşti din municipiu. „Ne-am autosesizat în acest sens, a fost constituită o comisie care să afle ce s-a întâmplat. Din ce am aflat până acum de la Serviciul de Medicină Legală şi nu numai, ar fi fost vorba despre un raport sexual consimţit de ambele părţi. Oricum, ancheta este în lucru deoarece trebuie să luăm şi nişte măsuri în privinţa celor ce au permis să aibă loc un asemenea episod”, a afirmat dr. Andrei Iordache, managerul Spitalului Judeţean Slatina.

Precizăm că managerul Spitalului Județean, dr. Andrei Iordache, a fost anul trecut arestat pentru presiuni efectuate asupra personalului medical în a falsifica probele de sânge ce stabileau alcoolemia președintelui PSD Slatina implicat într-un accident auto din care a rezultat decesul unei persoane de 34 de ani.


loading...