Scandal şi bătaie cruntă într-un bar din Murfatlar, după un conflic în trafic. Patru persoane, la spital

După un conflict în trafic, opt tineri au dat buzna într-un local din Murfatlar în căutarea celui care i-a supărat. Au împărţit pumni şi picioare şi i-au lovit cu scaunele pe clienţii barului, deşi cel pe care îl căutau nu era acolo, potrivit România TV.

10 feb. 2014, 05:56
Scandal şi bătaie cruntă într-un bar din Murfatlar, după un conflic în trafic. Patru persoane, la spital

Unul dintre bătăuşi s-a supărat că un şofer l-a depăşit în trafic şi i-a stropit maşina. Supărat, şi-a luat prietenii şi a plecat să se răzbune. Bătăuşii au venit cu trei maşini şi au intrat înarmaţi în bar, unde au luat la bătaie pe toată lumea.

Au intrat foarte multe persoane cu bâte, cuţite şi au început să dea în toată lumea. Nu au ameninţat pe nimeni, pur şi simplu au început să dea în toată lumea„, a declarat barmaniţa.

Patru dintre clienţii aflaţi în bar au ajuns la spital. Trei au fost transportaţi cu ambulanţele, iar un altul a ajuns şi el la camera de gardă pentru investigaţii. „Au fost 3 victime preluate cu două echipaje. Un echipaj SMURD şi unul de la ambulanţă. Victimele erau conştiente, nu aveau hemoragii masive sau contuzii în urma agresiunilor fizice„, a declarat Laurenţiu Bădescu, medic de pe ambulanţă.

Din primele cercetări a rezultat că un grup de 7-8 tineri a intrat într-un bar şi, fără un motiv, au lovit la întâmplare persoanele din localul respectiv. Se pare că totul a pornit de la o şicanare în trafic. Cei care erau în bar nu îi cunoşteau pe agresori. Pur si simplu au fost loviţi fără motiv„, a declarat poliţistul Adrian Rapotan.

Agresorii ar putea să scape doar cu o amendă. Noul Cod Penal pare să fie de partea lor. Dacă victimele nu vor avea nevoie de prea mute zile de îngrijire medicală, atunci ar putea fi acuzaţi doar de tulburarea liniştii şi ordinii publice.