Scandal URIAŞ. A fost găsit spânzurat în arest. Medicii nu l-au mai putut salva

Gest șocant făcut de un deținut din penitenciarul din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a fost găsit spânzurat în celula sa. Omul avea de executat o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru viol. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

08 aug. 2019, 06:40
Scandal URIAŞ. A fost găsit spânzurat în arest. Medicii nu l-au mai putut salva

Un deţinut  condamnat la trei ani de închisoare pentru viol s-a spânzurat, miercuri, în Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin. Reprezentanţii Ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

În data de 07.08.2019, în jurul orei 10:00, personalul medical al Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate care a săvârşit un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deţinere, precizează administraţia penitenciarului din Turnu Severin.

„Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului Ambulanţei, aceştia au declarat decesul persoanei private de libertate la ora 10:45. Conform procedurilor legale, administraţia locului de deţinere a anunţat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi familia persoanei decedate”, spune Subinspector de penitenciare Alina Larisa Bocea, purtătorul de cuvânt al penitenciarului.