Scandal URIAŞ în familia Denisei Răducu. Cu ce şi-a pus în cap iubitul artistei toată familia cântăreţei

Lucrurile par să fie departe de a se liniști în familia Denisei Răducu. Iar acum, pe lângă problemele legate de moștenirea pe care regretata artistă a lăsat-o în urmă, a mai început un scandal între iubitul vedetei, pe de-o parte, și restul familiei acesteia, de cealaltă parte.

12 dec. 2017, 09:29
Scandal URIAŞ în familia Denisei Răducu. Cu ce şi-a pus în cap iubitul artistei toată familia cântăreţei

Totul pornește, așa cum era de așteptat, de la averea pe care a lăsat-o în urma ei Denisa, scrie spynews.ro. Iar acum, spun sursele noastre, mărul discordiei este bolidul care, spun apropiații familiei, i-a fost cumpărat Denisei de iubitul acesteia, Florin și trecut pe numele ei. Doar că, așa cum era de așteptat, odată cu decesul artistei, toate bunurile ei au trecut în proprietatea familiei.

Citeşte şi Război pentru AVEREA Denisei Răducu. Moştenitorii s-au trezit cu punga goală şi apelează la Justiţie

Și, printre acestea, se numără și bolidul pe care Florin i l-a dăruit. Și, normal, acesta nu i-a fost înapoiat, așa cum spera el. Mai mult, din această cauză, susțin sursele noastre, între familia Denisei și iubitul acesteia a intervenit, de ceva vreme, o răceală neașteptată, iar zilele trecute, ne-au mai explicat cei apropiați acestora, scandalul a izbucnit. „Florin le-a reproșat că mașina respectivă stă degeaba, doar pentru a nu o folosi el când are nevoie. I s-au cerut cheile de la mașină, iar el nu voia să le dea înapoi familiei, fiind convins doar când l-au anunțat că dacă nu înapoiază cheile și actele mașinii va fi reclamat la Poliție. De atunci, de altfel, nici nu își mai vorbesc deloc, cearta a fost una urâtă rău de tot”, ne-a spus sursa citată.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.