Scandal uriaş în Liga 1. Jucător suspendat 2 ani şi amendat drastic după ce iubita părăsită l-a dat în vileag

Comisia de Etică şi Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a admis, astăzi, sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretarul de Fotbal, împotriva fotbalistului Mihai Voduţ de la Chindia Târgovişte.

02 dec. 2019, 14:26
Scandal uriaş în Liga 1. Jucător suspendat 2 ani şi amendat drastic după ce iubita părăsită l-a dat în vileag

În baza art. 60, alin. din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează pârâtul Mihai Voduţ cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei.

Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117, alin. 2 din Regulamentul Disciplinar.

La începutul acestui an, un fotbalist din Liga l era acuzat că este un împătimit al pariurilor sportive şi că ar fi plasat pronosticuri pe meciurile echipei sale, dar şi pe alte evenimente din fotbalul românesc şi european. Cea care avea să-l dea în vileag a fost chiar fosta lui iubită, ca instrument al răzbunării.

La acea vreme jucător la FC Viitorul Constanţa, atacantul Mihai Voduţ (25 de ani) şi-ar fi agresat fizic fosta iubita, iar aceasta s-a gândit cum poate să se răzbune mai grav pe fostul său partener de viaţă. Aşa că s-a decis să facă publice mesajele dintre cei doi, în care femeia îi plasa biletele la pariuri sportive, la dorinţa jucătorului. Din imagini se putea observa faptul că Mihai Voduţ pariase, printre altele, chiar şi pe un meci al echipei sale Viitorul Constanţa, contra celor de la Astra Giurgiu.

La scurt timp, FC Viitorul Constanţa a decis rezilierea contractului lui Mihai Voduţ.