Scandal URIAŞ în USR. Soţia lui Barna, intervenţie de mahala în direct la şedinţa în care se cerea DEMISIA liderului USR

Într-o ședință a Consiliului Politic, care a avut loc în noaptea de luni spre marți, mai mulți lideri din USR i-au cerut lui Dan Barna să își asume eșecul de la alegerile prezidențiale, atât el cât și echipa de campanie, și să demisioneze din funcție. Președintele USR vrea să ceară un vot intern, online, în care să decidă membrii partidului dacă îl mai vor sau nu în funcție.

12 nov. 2019, 12:09

Scandalul ia proporţii în USR. soţia liderului USR Dan Barna, a intervenit într-o şedinţă a conducerii partidului, jignindu-i pe membrii USR care n-au tras în campanie pentru soţul său.

DAN BARNA, cu demisia pe masă. Mesajul transmis membrilor USR

Liderii USR au analizat aseară, online, rezultatul alegerilor. La un moment dat, Olguţa Barna, care se afla lângă soţul său, a răbufnit. Pe grupul intern al USR, mai mulţi membri ai partidului au criticat intervenţia Olguţei Barna. Liderii USR au discutat aseară, informal, pe un chat video, despre înfrângerea lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale. La un moment, în timp ce Dan Barna vorbea despre implicarea partidului în campanie, soţia sa, Olguţa Barna, s-a auzit pe fundal cum îi jigneşte pe membrii USR, au relatat, pentru Adevarul, mai mulţi lideri USR participanţi la discuţie.  Vorbele Olguţei Barna au fost postate şi pe grupul intern al partidului. 

Vorbele Olguţei Barna au fost postate şi pe grupul intern al partidului, potrivit Adevărul

Scandal în USR, se cere demisia lui Dan Barna. Liderul USR anunţă că nu va renunţa la funcţie şi cere o consultare online

În ziua alegerilor, Dan Barna a permis unei echipe de reporteri PressOne.ro să-l urmărească în intimitatea căminului cu camerele de filmat în ziua votului. Pe modelul candidaţilor americani, Barna s-a lăsat filmat spălându-se pe dinţi sau frecându-şi pantofii cu cremă.

Reportajul PressOne a apărut luni, la o zi după alegeri, când era deja cunoscut că Dan Barna nu a intrat în turul 2 al alegerilor.