Scandal uriaş între artişti şi biserică, în urma unei melodii a celor de la Vunk VIDEO

Vunk, Loredana, Gabi Cotabiţă şi Nicole Cherry au fost acuzaţi că sunt comunişti şi "prieteni cu homosexualii" după ce l-au ironizat pe Patriarhul Daniel într-un clip. Totul a început de la melodia "Ne facem auziţi" pe care trupa Vunk o cântă alături de mai mulţi colegi de breaslă.

29 sept. 2014, 07:08
Scandal uriaş între artişti şi biserică, în urma unei melodii a celor de la Vunk VIDEO

Piesa „Ne facem auziţi”, a celor de la Vunk, a scandalizat lumea religioasă care a reacţionat dur.

Acesta este cântecul considerat o adevărată blasfemie de site-urile creştine. Cei de la Vunk l-au ironizat în mod direct pe Preafericitul Daniel, pe care-l înfăţişează în mijlocul străzii, numărând mai multe banconote de 50 de euro sau cu celebra bidinea în mână.

Reacţia cea mai dură a venit pe site-ul „cuvânt-ortodox.ro”, o pagină apropiată Patriarhiei, care îi desfiinţează pur şi simplu pe artişti. Aceştia sunt acuzaţi că manipuleaza, că sunt comunişti şi că sunt aparătorii homosexualilor, scriu cei de la wowbiz.ro.

Nici Loredana nu a scăpat de criticile dure ale site-ului religios. „O apariţuie ciudată este a Loredanei Groza, îmbrăcată şi tunsă ca un băiat. Să fie o referinţă la homosexuali, pe care i-a sprijinit făţiş în ultimii ani”, se arata pe site-ul cuvânt-ortodox.ro. O reacţie oficială din partea Patriarhiei nu a venit până acum.