Scandal URIAŞ între două prezentatoare celebre din TVR

Atacuri dure şi scandal uriaş între două prezentatoare ale Televiziunii Române! Marina Almăşan o acuză pe colega ei din TVR de plagiat. Aceasta este foc şi pară şi susţine că formatul emisiunii lui Carmen Movileanu este acelaşi cu cel gândit de ea.

29 oct. 2016, 14:15
Scandal URIAŞ între două prezentatoare celebre din TVR

Marina Almăşan este foarte supărată pe colega ei de post, cea care prezintă emisiunea „Ieri, azi, mâine” pentru că i-ai fi copiat formatul vechii ei emisiuni „Ceaiul de la ora 5”. 

Prezentatoarea a făcut aceste acuze pe pagina sa de facebook:

„O copie 1:1 a defunctei mele emisiuni, dialogurile nonconformiste, reîntoarcerile in timp, secvențele din arhivă, prezența ” ca surpriză” a soției, momentele artistice live, intervențiile telefonice neașteptate, prezența în sală a unor colaboratori, tot- tot- tot ca la noi. Desigur, altul era decorul, alta prezentatoarea”, a scris Marina Almăşan.

Prezentatoarea mai spune că a primit numeroase telefoane de la apropiaţii săi pentru a o întreba ce se întâmplă şi de ce nu mai prezintă acea emsiune.

„Îmi pare rău că sunt nevoită să mă revolt împotriva unor colegi care, culmea, chiar îmi sunt chiar apropiați. Pe șefi nu mă pot supăra ( încă) pentru că refuz să cred că această furăciune ordinară s-a făcut cu cârdașia lor. La noi chiar nu există cenzură, deci e posibil ca șefii nici să nu știe in amănunt ce are de gând fiecare slujbaș, pe „felia” sa”, mai declara preyentatoarea.

În prezent, Marina Almăşan prezintă o altă emisiune pe TVR 2, alături de Mircea Radu.