Scandal uriaş între Simona Traşcă şi fostul iubit. „Sâni falşi, fund fals….”

Simona Trașcă nu mai este dispusă să tolereze momentele în care bărbații care i-au populat, de-a lungul timpului, viața greșesc în fața ei. Mai ales atunci când fostul iubit cu pricina face o aluzie "la baionetă" la formele ei.

03 iun. 2016, 07:51
Scandal uriaş între Simona Traşcă şi fostul iubit. „Sâni falşi, fund fals….”

Zilele trecute, Peter Kai, fostul iubit libanez al Simonei Trașcă, a postat pe contul său de socializare câteva cuvinte care au iritat-o cumplit pe Simona Trașcă, mai ales că părea o aluzie la formele ei, scrie spynews.ro. Mai exact, Peter a scris: „Sâni falși, fund fals, gene false, extensii, unghii false, buze false, botox… Iar toate acestea caută un bărbat adevărat?”.

Citeşte şi Simona Traşcă s-a făcut fată de casă. Incredibil ce a putut să facă de Paşte FOTO

Iar Simona a reacționat imediat, mai ales că părea să fie o aluzie la ea. „E cam ipocrit, o să plătească. Păi, el caută numai asemenea femei, așa îi plac, iar acum face pe bărbatul adevărat? Păi de ce mă tot invită în Liban, îmi spune că vrea mama lui să mă cunoască, că el vrea să stau cu el, dacă nu îi plac femeile tunate? Pe chestia asta, nu mai am de gând să calc la el acasă, eram la un pas să accept oferta să îl vizitez”, a spus Simona Trașcă, supărată pe fostul ei iubit.

Citeşte şi Simona Traşcă, detalii incendiare despre cum s-a iubit cu cea mai bună prietenă a ei. „Ea băuse, eu nu băusem….”

Între Simona Trașcă și Peter Kai a fost o relație, care, deși nu a durat foarte mult timp, a fost trăită la intensitate maximă de ambii protagoniști.