Scandal URIAŞ la GRĂDINIŢĂ. O educatoare a intrat în greva foamei VIDEO

Scandal la o grădiniţă din Piteşti. O educatoare a intrat în greva foamei după ce a fost acuzată de directoare şi de doi părinţi că se poartă urât cu cei mici. Afectată, femeia aproape a leşinat şi a fost chemată ambulanţa.

02 oct. 2014, 08:02

Femeia este educatoare de 37 de ani la Grădiniţa nr. 2 din Piteşti. Ea spune că în aceşti ani nimeni nu s-a plâns de comportamentul ei. Acum, însă, doi părinţi au depus plângeri pentru că ar fi ţipat la copiii lor.

„Nemultumirea mea este comportamentul doamnei director fata de mine. Nu sunt de acord cum se comporta cu mine. In primul rand nu sunt de vina pentru ce scrie in acele doua cereri pe care le-a fabricat cu parintii. Ce spun parintii? Ca sunt recalcintranta si d-aia nu aduc copiii la gradinita. Cum sa afirmi asta despre un om pe care nu l-ai vazut niciodata?”, spune educatoarea Marioara Zamfir.

Femeia spune că în grădiniţă sunt mai multe probleme, dar niciodată nu a vorbit despre ele. Printre acestea şi folosirea sumelor strânse de la părinţi pentru diverse activităţi didactice.

La grădiniţă a fost chemat şi un inspector şcolar carec a anuntat ca se va constitui o comisie care va verifica toate aceste aspecte pe care educatoarea le-a mentionat. Părinţii care au depus plângere împotriva educatoarei nu au vrut să comenteze. Însă, ceilalţi au numai cuvinte de laudă.

Femeia e hotărâtă să facă greva foamei până când părinţii şi directoarea îşi vor retrage plângerile şi îşi vor cere scuze.