SCANDAL URIAŞ la ROMÂNII AU TALENT. Totul a plecat de la un GEST SURPRINZĂTOR al lui Florin Călinescu

Florin Călinescu a declanşat, cu un simplu gest, un scandal imens la "Românii au talent".

10 mart. 2018, 16:36
SCANDAL URIAŞ la ROMÂNII AU TALENT. Totul a plecat de la un GEST SURPRINZĂTOR al lui Florin Călinescu

Florin Călinescu a dat Golden Buzz, vineri seară, Laurei Bişog şi lui Grigore Luca, însă prestaţia acestora nu i-a mulţumit pe fani, care au scris pe internet că nu este „moment de trimis direct în semifinală”.

ROMÂNII AU TALENT 2018, moment unic pe scenă. Florin Călinescu a dat GOLDEN BUZZ şi toată sala a fost în delir VIDEO

„Butonul acesta auriu se adresează emoţiilor sincere, adevărate. Emisiunea aceasta este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă. Şi o să meargă, vă spun”, le-a spus Florin Călinescu.

Mai mulţi internauţi au criticat decizia acestuia: „De când e atât de uimitor ceva imitat? De ce nu promovăm originalitatea? Patetic!”, „Ok, frumos, trezesc nostalgii, dar GOLDEN BUZZ? Serios? Ăsta e moment de trimis direct în semifinală???”, „Păi, dânşii nu au şcoala făcută, nu au repetiţii, acesta este talentul, nu ca ăia cu şcoala de canto pian sau mai ştiu eu ce”, „Azi au fost cel puţin cinci momente de zece ori mai calitative decât banalitatea asta”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fanii emisiunii ROMÂNII AU TALENT.