Scandal URIAŞ pe Litoral. Oana Lis, prinsă cu un BĂRBAT ÎNSURAT

Publicat: Luni, 23 Iulie 2018 18:45 // Actualizat: Luni, 23 Iulie 2018 18:45 // Sursa: romaniatv.net

Oana Lis pare că s-a cam plictisit de fostul edil al Capitalei, deşi are o relaţie de peste 20 de ani cu Viorel Lis.

Foto: cancan.ro

Oana Lis a plecat în vacanţă la mare, unde şi-a făcut de cap şi a purtat conversaţii deocheate cu un alt bărbat. Spy News a prezentat detalii picante din discuţiile pe care vedeta le-a avut cu masculul care i-a dat târcoale.

Oana Lis a vrut să se SINUCIDĂ! Motivul este HALUCINANT

Deşi însurat, bărbatul s-a autoinvitat în camera de hotel a blondinei. Atât i-a trebuit soţiei fostului primar general al Bucureştiului! Fără să stea pe gânduri, Oana Lis a intrat în joc şi a flirtat cu masculul respectiv. Nu după mult timp, domnul a fost prins de nevastă! Femeia a văzut conversaţiile pe care bărbatul său le purta cu vedeta şi i-a făcut acestuia o adevărată criză de gelozie. Conversaţiile dintre cei doi erau destul de deocheate, chiar explicite în ceea ce priveşte o relaţie intimă între bărbatul însurat şi Oana Lis.

"Oana Lis ar face bine să-şi vadă de soţul ei, nu să se bage în seamă cu bărbatul altei femei", a spus soţia bărbatului, care a pus capăt flirtului!

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
barbat insurat flirt mare oana lis vacanţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iul 03:46
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8419
RON
02 Jun
noapte 7 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H