Scandal uriaş. „Roxana Vaşniuc nu mă lasă să-mi văd copilul”. „Ionuţ a fost violent….”

Roxana Vasniuc si Ionut s-au despartit in urma cu mai bine de o luna. Ea si fetita s-au mutat intr-un alt apartament si de atunci barbatul nu si-a mai vazut copilul.

09 iun. 2016, 09:31
Scandal uriaş. „Roxana Vaşniuc nu mă lasă să-mi văd copilul”. „Ionuţ a fost violent….”

Ionut e sfasiat de durere si dor, scrie wowbiz.ro. Fostul iubit al Roxanei ar da orice ca sa-si vada un minut fetita pe care o iubeste ca pe ochii din cap. Tanarul sustine ca ii scrie adesea mesaje Roxanei in care o roaga sa-l lase sa o vada pe micuta Rose Maria.

Citeşte şi IMAGINI INCENDIARE cu Roxana Vancea! Are cel mai erotic posterior din showbiz. Află cum se menţine în formă

Vazand ca nu are nicio sansa sa se inteleaga cu ea, Ionut a inceput sa posteze mesaje emotionante pe pagina sa de socializare: „Te iubesc, Rose”, „Tati e langa tine”, „Imi e dor de tine, fata mea frumoasa! Sper ca bunul Dumnezeu sa te aduca in bratele mele! Vreau si eu sa te vad! Atat am cerut!”, „La multi ani, copilul meu! Te iubesc mult si mi-e dor de tine!”, sunt o parte din randurile scrise de Ionut.

A sperat ca-si vede copilul, insa nu s-a intamplat acest lucru, asa ca a mai postat un mesaj, de aceasta data, mult mai dur, insotit si de cateva conversatii pe care le-a purtat cu Roxana si care dovedesc ca se roaga de ea sa-l lase sa-si vada copilul. „Acest personaj minte pe la tv ca eu nu sunt interesat de propriul copil… vreau sa contrazic spusele ei si sa arat cat de mult ma chinui sa-mi vad un minut fetita! Este dureros ce se intampla, dar pentru banuti, copilul meu este o arma acum!”.

Ionut spune ca nu-si doreste scandal cu fosta iubita Roxana, ci doar sa poata sa o vada pe micuta Rose Maria. „Nu ma intereseaza cu cine umbla sau cu cine se afiseaza Roxana, suntem despartiti de o luna si jumatate, este o femeie libera! Singurul lucru de care sunt interesat este fetita noastra pe care o iubesc din tot sufletul meu si pe care nu am mai vazut-o de mai bine de o luna! Sunt un parinte disperat, dispus sa faca orice este necesar sa-mi pot vedea copilul! Fac apel in primul rand la umanitatea ei si pe aceasta cale, sa ma lase sa-mi vad fetita, in prezenta oricui si cat considera ea! Ma doare enorm ca acest razboi fara motiv isi lasa urmele cel mai mult pe un copil nevinovat care in acest moment este nevoit sa creasca fara tata neavand un fundament sau un motiv plauzibil „rapirea” acestui copil de langa tatal lui! Vreau doar sa incetam absolut tot si sa ne rezolvam problemele pe cale amiabila cat mai repede pentru a-i putea oferi copilului nostru afectiune si grija din ambele parti”, s-a plans Ionut prietenilor.

Roxana are un alt punct de vedere. Vedeta sustine ca tatal fetei a agresat-o fizic si verbal de fata cu micuta Rose Maria. Mai mult, ea detine si un act in acest sens:

„Cu privire la recentele afirmatii aparute in spatiul media referitoare la faptul ca subsemnata nu doresc ca tatal fetitei mele sa aiba legaturi cu aceasta, precizez urmatoarele:

Am intrerupt orice legatura a mea cu tatal fetitei mele avand in vedere episoadele violente ale acestuia, in cadrul carora a manifestat o agresivitate verbal si fizica fata de subsemnata, aspecte dovedite si de constatarea efectuata la Institutul de Medicina Legala „Mina Minovici” Bucuresti, potrivit certificatului medico legal.

De asemenea, precizez faptul ca mare parte din episoadele violente au avut loc in prezenta fetitei, fiind cu aceasta in brate, ceea ce este de natura sa afecteze iremediabil dezvoltarea ei.

Dincolo de aceste aspect, fetita are o varsta frageda de 1 an si are nevoie de ingrijire adecvata, ceea ce nu permite sa fie luata oricand si in orice conditii ca pe un obiect de catre tatal sau. Apreciez ca prin recentele aparitii si incercarile de a poza intr-un tata disperat care doreste cu orice pret sa-si vada copilul, nu reprezinta in fapt decat o incercare de a crea aparenta faptului ca subsemnata ii interzice sa aiba legaturi cu minora, desi aceste aspecte nu sunt adevarate. In schimb, subsemnata sunt obligata sa nu ma expun riscului de a fi supusa din nou unor violente fizice si verbale din partea acestui personaj. Daca i-ar fi pasat catusi de putin de fetita si dezvoltarea ei, nu ar fi recurs la actiuni violente in prezenta ei”, ne-a spus Roxana Vasniuc.

Citeşte şi Roxana Vancea, în ipostaze demenţiale FOTO

Pe de alta parte, vedeta ne-a declarat, in urma cu cateva zile, ca nu-si va indeparta fetita de tatal ei.

„Da, ne-am despartit de aproape o luna. Am fost impreuna doi ani si ceva, dar am considerat ca fiecare e mai bine sa mearga pe drumul lui. Nu mi-am batut capul cu ce s-a intamplat, ce va urma. Drumurile ni s-au separat, fiecare e pe cont propriu, sunt singura si fericita. Fetita e la mine pentru ca sunt mama ei si nicaieri nu e mai bine ca in bratele mamei. Pentru copilul meu sunt in stare sa imi dau si viata, daca va fi nevoie. Din punct de vedere legal, asa cum trebuie sa aiba o mama langa el, trebuie sa aiba si un tata atata timp cat el este un om cu capul pe umeri si responsabil. Nu imi voi indeparta fetita de langa tatal ei. Prefer sa nu mai vorbesc despre acest subiect! E mult prea delicat pentru mine. Incerc sa gasesc puterea de a merge mai departe, pentru ca nu este usor cu un copil in ziua de azi, nici cand ai partenerul alaturi, dar mai ales cand esti singur. Viata merge inainte si nu am de ce sa nu izbandesc si sa imi cresc copilul frumos!”, ne-a declarat vedeta, recent.

Roxana a vorbit despre scandalul cu tatal copilului ei.

„Nu mai suport atata nedreptate. A fost un episod urat, pe care nu vreau sa mi-l amintesc! Mi-e foarte frica de el, sunt o mana de femeie, nu pot sa ma lupt cu el! Prefer sa nu vorbesc insa, exista documente! Ma doare ca cel mai tare sufera copilul, care are nevoie de amandoi si de un tata responsabil, care nu isi striga durerea pe facebook”, a spus Roxana Vasniuc.