Scandal URIAŞ. Un fost golgheter al naţionalei ÎL DESFIINŢEAZĂ pe Mircea Lucescu. „E un trădător! Nu mai are energie şi viziune!”

Mircea Lucescu, actualul selecţioner al Turciei, este pus la zid de un fost internaţional roman, care a strâns 45 de meciuri şi 19 goluri pentru "tricolori".

15 nov. 2017, 14:09
Scandal URIAŞ. Un fost golgheter al naţionalei ÎL DESFIINŢEAZĂ pe Mircea Lucescu. „E un trădător! Nu mai are energie şi viziune!”

Mircea Lucescu este criticat dur de Ionel Ganea pentru ca a acceptat oferta Turciei.

„Cel mai mare tradator de tara nu e Iordanescu, ci Mircea Lucescu! El s-a vandut la turci! E primul antrenor roman antrenor al Turciei. Nu a vrut sa vina la nationala Romaniei. Daca cei din federatie nu te-au convins, de ce nu i-ai convins tu? Asa trebuia sa faca. Este ciuca batailor la nationala Turciei. Rezultatele sunt in defavoarea lui”, a declarat Ionel Ganea la Pro X.

Mircea Lucescu, contrat de preşedintele Turciei. Ce i-a transmis Recep Tayyip Erdogan

„La varsta lui, eu imi vedeam de treaba. Trebuia sa se retraga, ca are tot ce ii trebuie. Se vede ca nu mai are energie si viziune. Mereu cand pierdea dadea vina pe arbitraj. Acum s-a luat de jucatori. Tu n-ai nicio responsabilitate? Nu poti mereu sa ai un alibi si sa nu iti asumi niciun ras”, a continuat Ionel Ganea.

Mircea Lucescu, 72 de ani, a preluat Turcia in luna august a acestui an, dar risca insa sa fie concediat dupa numai cateva luni, din cauza rezultatelor slabe: o victorie, un egal si patru infrangeri. „Il Luce” este platit cu 2,5 milioane de euro pe an.