Scandal violent la Spitalul Județean Deva! Bărbat înjunghiat cu un cuțit

Scandal violent în fața Spitalului Județean Deva! Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit.

09 iun. 2021, 20:18
Scandal violent la Spitalul Județean Deva! Bărbat înjunghiat cu un cuțit

Scandal violent în fața Spitalului Județean Deva! Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit.

Potrivit IJP Hunedoara, polițiștii au fost sesizați miercuri prin apel la 112 cu privire la faptul că pe trotuarul din fața spitalului, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 38 de ani l-a înjunghiat cu un cuțit pe un alt bărbat în vârstă de 48 de ani.

Ambii bărbați sunt din municipiul Deva. Victima a fost internată în spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru tentativă de omor și deranjarea ordinii și liniștii publice.

Scandal la Spitalul Judeţean Arad. Poliţist rănit de un bărbat care a forțat ușa de la Medicină Legală, după ce a vandalizat maşinile din zonă

Un poliţist a fost rănit de un bărbat care ar fi forţat intrarea în morga unităţii medicale, după ce ar fi spart două maşini parcate în zonă.

Potrivit Poliţiei Locale Arad, un echipaj a intervenit după un apel care anunţa că un bărbat forţează intrarea în morga spitalului. Când poliţiştii locali au ajuns la locul incidentului, au găsit în parcarea spitalului o maşină spartă, din care bărbatul, care a dispărut, ar fi furat o trotinetă.

Bărbatul a fost găsit în campusul universitar de lângă spital, unde se certa cu paznicii şi ar fi spart geamurile unei alte maşini, dar şi ferestre ale unor clădiri. El i-ar fi atacat pe agenţi.

„Se manifesta violent la adresa a doi cetăţeni chiar în momentul în care au intervenit poliţiştii locali. Individul i-a atacat şi pe aceştia, folosind ca armă trotineta sustrasă. Până a fost imobilizat, a reuşit să-l rănească pe unul dintre membrii echipajului de ordine publică la mână şi la cot”, a informat, miercuri, Poliţia Locală Arad.

Potrivit sursei citate, bărbatul este „un vechi client al Poliţiei Locale, sancţionat în mod repetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

„A fost încătuşat şi predat unui echipaj al Poliţiei Municipiului Arad, chemat la faţa locului”, a mai transmis sursa citată.

 


loading...
Partenerii noștri