SCANDALOS. A deconspirat nişte descinderi, însă a fost numită într-o funcţie importantă din sistemul vamal

După ce a anunţat că DNA urmează să efectueze nişte descinderi în Vama Moraviţa, celebra Neta Şaptebani a fost numită într-o funcţie importantă în sistemul vamal românesc.

07 ian. 2014, 11:41
SCANDALOS. A deconspirat nişte descinderi, însă a fost numită într-o funcţie importantă din sistemul vamal

Tactica paşilor mărunţi dă rezultate pentru celebra Neta Şaptebani, aceasta ocupând de curând o funcţie importantă în sistemul vamal românesc. Neta Şaptebani a fost interceptată în timp ce-l avertiza pe vameşul Mihnea Feneşan că urmează o operaţiune DNA în vama Moraviţa, acesta fugind din ţară, scrie pressalert.ro.

„La Orăştie, nu la Oradea, sunt cazaţi 100 de bucăţi de la „Dana” şi de la alţii.(…) Mâine va fi acţiunea, acum, exact, nu ştiu să-ţi spun.(…)Că o ia pe Caraş prima dată..Că o ia pe Caraş, că acolo se despart, unii o iau pe Deva, unii o iau pe Caransebeş, Oţelu Roşu, Reşiţa. (…)Şi se duc în partea cealaltă şi o parte vin încoace, nu ştiu, da acolo sunt toţi”, i-a spus Neta Şaptebani.

Conexiunile acesteia duceau spre  chestorul Ion Târsănoagă din IGPF, naşul fratelui Netei care este poliţist de frontieră. În dosarul disjuns după trimiterea în judecată a loturilor Moraviţa, procurorii DNA au decis că Neta Şaptebani să fie cercetată pentru favorizarea infractorului, dar ancheta a rămas, până acum, în coadă de peşte.

În 2012, a obţinut transferul la vama aeroportului „Traia Vuia” din Timişoara în locul lui Ioan Chincea, acuzat de DNA pentru luare de mită. Nu a stat prea mult la serviciu pentru că a intrat din nou în concediu. De luni, Neta Şaptebani a fost numită ca adjunct al punctului de vamă de la aeroportul timişorean.