Scandalos! Ce amendă a primit stăpânul câinelui de luptă din Bucureşti care a atacat alt patruped

Publicat: Marţi, 11 Iunie 2019 10:53 // Actualizat: Marţi, 11 Iunie 2019 10:54 // Sursa: romaniatv.net

Poliţia a luat primele măsuri în cazul atacului cîinelui de luptă din Capitală. Deşi mai multe persoane au fost puse în pericol de animalul deosebit de periculos, lăsat în libertate, sancţiunea primită de stăpân este una ridicolă, de numai 50 de lei.

Prima măsură în cazul câinelui Amstaff care a sfâşiat pe o stradă din Bucureşti un câine de companie, smulgându-l chiar din braţele femeii, ar fi o amendă de 500 de lei, care dacă este achitată în 15 zile, suma se reduce la 50 de lei.

Scene de groază au fost surprinse pe o stradă din sectorul 2 din Bucureşti, unde o femeie şi câinele său au fost atacaţi de un câine de luptă Amstaff, care umbla liber pe stradă, fără lesă sau botniţă.

Potrivit legii, botniţa şi lesa în cazul câinilor scoşi pe stradă sunt obligatorii, însă nu pentru toată lumea, se pare. Un câine Amstaff aproape a ucis un câine de companie, după ce a atacat furibund. Stăpâna animalului atacat a făcut tot ce a putut să-şi salveze câinele, însă nu a putut să-l scoată repede din colţii Amstaff-ului.

În cele din urmă, mai mulţi muncitori au intervenit şi au potolit cu greu câinele Amstaff. Femeia care avea în grijă dulăul ar fi declarat la Poliţie că animalul a scăpat din curte când ea venea de la serviciu şi a deschis poarta. Ar fi încercat să-l prindă însă nu a reuşit.

Potrivit legii, atât femeia cât şi proprietarul câinelui for plăti câte 50 de lei. Măsura exactă constă într-o amendă de 500 de lei, care dacă este plătită în termen de 15 zile devine 50 de lei.

Este prima măsură concretă luată în acest caz, până la ora publicării acestui articol. Totuşi, este posibil şi ca alte sancţiuni să urmeze, ancheta aflându-se într-un stadiu incipient.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amendă amstaff Bucureşti câine câini Amstaff
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
10 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H