Scandalos! Cum a rezolvat eMAG problema „call center-ului” și a reclamațiilor! Nu mai pot fi contactați niciodată prin telefon, iar „Dana”, asistentul virtual este doar un soft care mai mult încurcă clienții!

eMAG a găsit soluția perfectă de a rezolva problemele cu care se confruntă clienții atunci când achiziționează un anumit produs de pe site-ul său. Recent, compania și-a desființat call center-ul astfel încât să nu mai fie deranjată de clienții nemulțumiți sau care au întrebări, iar în locul acestuia au pus un asistent virtual ”Dana” care îi încurcă și mai tare pe oameni.

14 nov. 2022, 11:37

Cum a rezolvat eMAG problema „callcenter-ului” și a reclamațiilor. Reprezentanții eMAG au găsit soluția perfectă pentru rezolva toate problemele cu care se confruntă clienții săi, făcând liniște în call center.

Citește și eMAG Black Friday 2022. Sute de mii de persoane și-au cumpărat produsele preferate la super-reduceri. Care a fost cea mai scumpă comandă

Recent, compania și-a șters de pe internet toate numerele de call center astfel încât să nu mai fie deranjată de reclamațiile clienților nemulțumiți sau de întrebările acestora. În aceste momente, la numerele de telefon 021 200 52 00/ 0722 25 00 00, care au fost afișate cândva pe site-ul eMAG nu mai răspunde nimeni.

Nu se știe ce s-a întâmplat cu miile de operatorii care lucrau probabil în call center-ul eMAG, cert este faptul că acum, clienții o au la dispoziție pe ”Dana”, asistentul virtual care este de fapt un soft prost gândit ce se joacă cu nervii oamenilor și care mai tare îi încurcă decât să le rezolve problemele.

 

”Speram că ni te-ai alăturat și tu de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an. Deoarece căutarea nu se oprește niciodată, hai pe site, surprizele continuă. Te rugam să îți verifici contul Emag sau să ne scrii pe Chat”, este mesajul reprezentanților eMAG, cu care se trezesc majoritatea clienților care reclamă o anumită problemă.

 

Black Friday este singura problemă a celor de la eMAG.

Întâmplător sau nu, această situație bizară a call center-ului  dispărut ca prin magie, a apărut fix în perioada în care marele mare retailer online local are vânzări record de Black Friday. În primele zece ore de la startul Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, clienții au comandat peste 1,8 milioane produse dintr-o gamă variată de categorii, față de 1,6 milioane anul trecut, în același interval.

În timp ce pentru eMAG toate sunt bune și frumoase în această perioadă, clienții care vor să reclame o anumită problemă își consumă timpul și nervii cu Dana.

Foarte ciudat este faptul că pe site-ul eMAG nu mai există nicio adresă de email la dispoziția clienților, aceasta dispărând în neant ca și numerele de telefon.

În lipsa call center-ului și a celorlalte mijloace de comunicare, singura soluție pe care românii au găsit-o a fost să facă o sesizare printr-un formular de contact. Aceștia au spus că în urma solicitării au primit din partea celor de la eMAG un email în care scrie ”vei fi contatat”. Bineînțeles că acest lucru nu s-a întâmplat pentru că cei de la eMAG sunt ocupați până peste cap cu Black Friday.

Un client care a așteptat timp de trei zile răspunsul reprezentanților eMAG s-a văzut nevoit să meargă într-un showroom, dar nici acolo nu a avut cine să îl ajute.

”M-am dus în magazin la ei, nu e nimeni calificat că și cei din call center. Mi-au spus că nu mă pot ajuta, trebuie să ajung în contact direct cu ei”, a mărturisit clientul.

Nu se știe de ce eMAG a hotărât să renunțe la call-center și să implementeze un sistem de noaptea minții, în condițiile în care însuși marele Amazon are în continuare acest serviciu pentru clienți.

Citește și eMAG vinde 100 de mașini de Black Friday. Delia și Andi Moisescu s-au ascuns printre oferte: cine îi descoperă câștigă vouchere de mii de euro!