SCANDALOS! Cum îşi PĂCĂLEŞTE Mega Image clienţii şi cum le pune sănătatea în PERICOL. Ce a descoperit Protecţia Consumatorului VIDEO

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit mai multe nereguli la patru magazine Mega Image din Constanţa, printre care promoţii şi produse expirate, traduceri incomplete, informaţii înşelătoare.

08 ian. 2019, 16:58
SCANDALOS! Cum îşi PĂCĂLEŞTE Mega Image clienţii şi cum le pune sănătatea în PERICOL. Ce a descoperit Protecţia Consumatorului VIDEO

Conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) ia în calcul propunerea suspendării activităţii în aceste magazine, pentru o perioadă de la şase luni la un an.

Mega Image, avertisment de maximă urgenţă: nu consuma aceste produse. Cumpărătorii pot să returneze produsele

„Abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate, raportându-ne la actele încheiate în ultimele şase luni: promoţii expirate, traduceri incomplete, informaţii înşelătoare, lipsa informaţiilor, aşa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficienţe majore la raionul de legume-fructe. (…) În timpul controlului s-a încercat „remedierea” unor deficienţe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi amplasarea etichetei «pictată manual» pe o ciocolată ambalată”, a afirmat Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, precizând că astfel s-ar fi încercat să se acopere o promoţie expirată.

Horia Constantinescu a precizat că CJPC analizează oportunitatea solicitării către Regionala de la Galaţi a unei decizii de suspendare a activităţii pentru o perioadă de la şase luni la un an.