SCANDALOS! Cum îşi PĂCĂLEŞTE Mega Image clienţii şi cum le pune sănătatea în PERICOL. Ce a descoperit Protecţia Consumatorului VIDEO

Publicat: Marţi, 08 Ianuarie 2019 18:58 // Actualizat: Marţi, 08 Ianuarie 2019 18:58 // Sursa: romaniatv.net

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit mai multe nereguli la patru magazine Mega Image din Constanţa, printre care promoţii şi produse expirate, traduceri incomplete, informaţii înşelătoare.

Foto: Mega Image

Conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) ia în calcul propunerea suspendării activităţii în aceste magazine, pentru o perioadă de la şase luni la un an.

Mega Image, avertisment de maximă urgenţă: nu consuma aceste produse. Cumpărătorii pot să returneze produsele

"Abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate, raportându-ne la actele încheiate în ultimele şase luni: promoţii expirate, traduceri incomplete, informaţii înşelătoare, lipsa informaţiilor, aşa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficienţe majore la raionul de legume-fructe. (…) În timpul controlului s-a încercat "remedierea" unor deficienţe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi amplasarea etichetei «pictată manual» pe o ciocolată ambalată", a afirmat Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, precizând că astfel s-ar fi încercat să se acopere o promoţie expirată.

Horia Constantinescu a precizat că CJPC analizează oportunitatea solicitării către Regionala de la Galaţi a unei decizii de suspendare a activităţii pentru o perioadă de la şase luni la un an.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanţa Mega Image
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7798
RON
24 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H