SCANDALOS! O tânără din Iaşi, bruscată de controlorii de bilete din autobuz

O tânără a fost implicată într-un scandal monstru cu angajaţii regiei locale de transport ieşean, chiar sub privirile călătorilor.

16 iun. 2014, 18:19
SCANDALOS! O tânără din Iaşi, bruscată de controlorii de bilete din autobuz

O tanara din Iasi a ajuns sa faca plangere penala impotriva controlorilor de bilete ai RATP dupa un scandal monstru. In timp ce mergea cu un autobuz al RATP, tanara a fost bruscata de controlorii de bilete, desi aceasta era pe punctul de a-si composta biletul imediat dupa urcarea in mijlocul de transport, scrie bzi.ro.

Citeşte şi Cum circulă romii fără bilete în mijloacele de transport în comun. Vezi reacţia unui controlor RATB VIDEO

„Prietena mea s-a urcat intr-un autobuz si, imediat dupa ce era inauntru, a scos biletul sa il composteze. Nu s-a pus pe scaun intre timp sau sa faca altceva. In autobuz erau deja controlorii si au venit repede la ea. Au oprit-o chiar cand a vrut sa bage biletul in compostor, controlorii au inceput sa comenteze, sa-i vorbeasca urat ca incearca sa mearga ilegal si la un moment dat chiar au imbrancit-o sa coboare”, a povestit un prieten de-al fetei.

Revoltata de cele intamplate, tanara a mers direct la politie si a facut o plangere pentru comportamentul controlorilor.

Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Public Iasi au precizat ca vor face o ancheta interna legata de acest caz si ii vor audia pe controlorii implicati in incident, dupa care vor trece la luarea masurilor.

Citeşte şi Circ într-un tramvai. Un tânăr prins fără bilet s-a luat la ceartă cu controlorii VIDEO