SCANDALOS! Părinţii fetelor ucise, testaţi cu detectorul de minciuni! Poliţist: „Poate e plecată cu vreun Făt-Frumos!”

Gheorghe Dincă a mărturisit în faţa anchetatorilor că el este autorul crimelor, iar acum familiile celor două fete își întorc furia spre autorități pentru felul în care au trat disparițiile adolescentelor.

28 iul. 2019, 14:37
SCANDALOS! Părinţii fetelor ucise, testaţi cu detectorul de minciuni! Poliţist: „Poate e plecată cu vreun Făt-Frumos!”

Părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Mihaela Melencu au aflat deja că monstrul din Caracal și-a recunoscut atrocitățile, dar a refuzat să indice locul în care se află cadavrele.

ULTIMA ORĂ! Avocatul criminalului din Caracal, DETALII ŞOCANTE despre modul în care cele două fete au fost UCISE

Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar, joi, adolescenta a sunat la ora 11:00 de trei ori la 112 anunțând că este sechestrată și că a fost violată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

CE PEDEAPSĂ poate primi criminalul din Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut DOUĂ CRIME

„Poliția a avut cu familia o comunicare foarte bună. Într-adevăr, acest monstru și-a recunoscut cele două omoruri. Familia a aflat. Am trăit cu speranța și eu, și vărul meu, și soția lui că totuși trăiește. Incompetența unor oameni ai statului ne-au făcut să credem că poate trăiește. Nu s-a găsit corpul, în afară de firele de păr și banda adezivă”, a explicat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Motivul BOMBĂ pentru care Gheorghe Dincă a recunoscut CRIMELE. A mărturisit şi ce a făcut cu CADAVRELE FETELOR

În vârstă de 18 ani, Mihaela Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, iar mama sa a declarat că a fost supusă testului cu detectorul de minciuni.

„În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea”, a dezvăluit Monica Melencu, mama Luizei.

Detalii înfiorătoare ale crimelor din Caracal. Alexandra a fost omorâtă după ce a sunat la 112

De asemenea, mama Luizei a mai povestit că polițiștii i-au spus că fata ei dispărută de trei luni ar putea fi plecată cu „un Făt-Frumos” pentru că este majoră.

Luiza Mihaela Melencu locuia în comuna doljeană Dioşti, iar în ziua dispariției a spus familiei că va merge la Caracal ca să scoată bani de la un bancomat.