Scandalul bubuie la Antena 1. Simona Gherghe a răbufnit pe toate reţelele: „Fac o precizare pentru toţi”

Simona Gherghe are parte numai de scandaluri în ziua în care împlineşte 10 ani de relaţie cu actualul soţ. Totul a plecat de la acuzaţiile făcute de "Viperele vesele".

06 mai 2023, 20:19
Scandalul bubuie la Antena 1. Simona Gherghe a răbufnit pe toate reţelele: „Fac o precizare pentru toţi”

Simona Gherghe a avut o reacție dură în scandalul de la Antena 1. În urmă cu câteva zile au pornit o serie de  speculații în mediul online la adresa producătorilor reality-show-ului „Mireasa”, potrivit cărora, la studiourile Antena 1 din Buftea, s-ar dori eutanasierea mai multor câini. Conform Viva, zvonurile cu privire la eutanasiere ar fi pornit de la o pagină de Instagram cu numele „Viperele Vesele”. Simona Gherghe a aflat cu celeritate cele spuse pe social-media și a avut o primă reacție în care dezminte toate aceste speculații.

Am primit multe mesaje în ultimele ore, referitoare la o știre falsă, care circulă pe câteva site-uri. Fac aici o precizare pentru toți iubitorii de animale. Echipa „Mireasa”, cât și concurenții emisiunii, hrănesc și cresc, în platoul și curtea unde se filmează „Mireasa”, o mulțime de suflete, căței și pisici. Lucrul pe care oricine îl poate vedea, dacă se uită măcar la un episod „Mireasa”, a transmis Simona Gherghe, printr-o postare pe InstaStory, potrivit viva.

Mai mult, vedeta i-a invitat pe toți cei care se îndoiesc de modul în care echipa ei tratează animalele să meargă și să vadă cât de iubite și protejate sunt acestea.

Pisica Mitzi este emblema emisiunii. Cățeii care sunt la studiourile Buftea primesc zilnic mâncare, mulți au fost sterilizați, mulți au fost adoptați, așa cum ne-ar plăcea să se întâmple cu toți. Nu s-a pus niciodată problema eutanasierii lor. Niciodată! (…) Din păcate, există niște oameni care rostogolesc informații false în spațiul public. Orice organizație care iubește / adoptă animale poate veni la noi să vadă acest lucru. Și chiar îi invităm public să ne ajute să găsim familii dornice să aibă grijă de cățeii care sunt la Studiourile Buftea.‘, a continuat prezentatoarea emisiunii.

Tot scandalul în care este implicată Antena 1 a început după ce pe o pagină de Instagram, Viperele Vesele, a făcut o postare prin care susține faptul că ar fi aflat, din multe surse,  că producătorii emisiunii „Mireasa” ar dori  eutanasierea câinilor din zona Studiuourilor Buftea și curtea unde au loc filmările.

„Avertisment! Aceasta este o postare cu un puternic impact emoțional, pentru iubitorii de animale!  Discuțiile de pe Antena Play, purtate între concurenții emisiunii Mireasă, scot la iveală o situație de o cruzime greu de imaginat. Producătorii emisiunii au interzis concurenților sa mai hrănească câinii adunați pe lângă curtea casei Mireasă.”, este informația viralizată pe contul de Instagram „Viperele Vesele”, Potrivit Viva.

Scandal uriaş cu show-ul Mireasa. Mai mulţi telespectatori cer demisia Simonei Gherghe

Simona Gherghe și-a luat prin surprindere fanii cu un anunț neașteptat. Îndrăgita prezentatoare a show-ului Mireasa se pregătește să lanseze un nou proiect, de suflet, în mediul online. Și momentul în care a ales să dea vestea cea mare este unul cu încărcătură mare pentru ea, luna mai fiind cea în care a devenit mamă. Iată despre ce este vorba.

Nu se ştie dacă decizia are legătură cu scandalul uriaș la Antena 1 pornit din cauza show-ului Mireasă! Fanii sunt din ce în ce mai revoltați de cele întâmplate în emisiune. Telespectatorii au fost jigniți de o concurentă, iar acum cer demisia Simonei Gherghe, scrie Fanatik.ro.

În ultima vreme, fanii au fost tot mai nemulțumiți de ceea ce se întâmplă pe post. Din acest motiv, au început protestele împotriva show-ului matrimonial.

Scandal imens la Mireasa! Fanii emisiunii vor să protesteze în stradă. Acuzaţii dure la adresa emisiunii prezentate de Simona Gherghe
Dar sancțiunile pe care le-au luat împotriva Mireasă și a Antenei 1 par să nu fi fost de ajuns. Într-o ediție recentă, una dintre concurente i-au jignit pe cei de acasă folosind cuvinte greu de reprodus. Dar surpriza a venit din reacția Simonei Gherghe. Prezentatoarea nu i-a atras atenția pentru gesturile și limbajul său. Din contră, a ținut un discurs îndreptat mai mult împotriva publicului și i-a îndemnat pe părinții concurenților să nu mai citească și nu mai țină cont de părerile acestuia.În consecință, în mediul online, oamenii au luat atitudine și s-au revoltat încă o dată în fața emisiunii Mireasă de la Antena 1. Telespectatorii cer demisia Simonei Gherghe și spun că, în ciuda experienței sale, a cam scăpat frâiele în acest sezon.

„Demisia Gherghe! Este de-a dreptul șocant cum o moderatoare a unui reality show nu ia atitudine la un asemenea limbaj ca cel al concurentei Hatige. Nici măcar cea mai mică atenționare. Ba din contră, ne bate nouă obrazul că noi am fi vinovați și că noi suntem cei care jignim.

Gherghe, noi vă plătim salariile. Cum e posibil ca o concurentă cu un trecut pătat de proxenetism să ne jignească pe noi în halul acesta fără nicio consecință? Da, Gherghe, jignim. Dar noi suntem no-nameuri, nu persoane publice care apărem la tv timp de șase luni.

(…) Gherghe, acum ar trebui să ieși tu public și să-ți ceri iertare de la noi, în numele preferatei tale. Ori îți lași preferințele acasă și îi tratezi pe toți la fel, ori îți dai demisia. Ne-am săturat de lipsa de imparțialitate”, este o parte scris de un telespectator al emisiunii Mireasă de la Antena 1 în mediul online.

Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 6 ani de relaţie. Mii de mesaje de la fani

În plus, Viperele Vesele, celebra pagină care deține informații din show-urile de la noi, trage la răspundere principalul sponsor al emisiunii Mireasă. „Noi, comunitatea Viperele Vesele, dorim să adresăm două întrebări sponsorului acestei emisiuni:

1. Cum este posibil să sponsorizați o emisiune în care producătorii și moderatoarea permit ca sute de mii de oameni, telespectatori ai emisiunii, să fie jigniți și blestemați? 2. Considerați că o asemenea sponsorizare vă reprezintă și vă face cinste?”, este mesajul transmis.

Simona Gherghe lansează un nou proiect în mediul online
După ce și-a anunțat admiratorii că urmează un anunț pe placul lor, vedeta Antena 1 a dat vestea mult așteptată. Ei bine, aceasta a dezvăluit că, în curând, lansează un podcast, axat pe educație și parenting.

De asemenea, ea va dezbate cele mai arzătoare subiecte pentru părinți, alături de consultantul educațional, Oana Moraru, pentru a veni în sprijinul adulților, dar și al copiilor.

Podcastul se intitulează „Părinți CuMinti” și, așa cum a dezvăluit prezentatoarea TV, este un proiect „pentru toți părinții, care vor să fie mai buni pentru copiii lor și care înțeleg că e nevoie de răbdare, ascultare, dar și de greșeli asumate și iertate”.

Primul episod din podcastul Simonei Gherghe va avea premiera pe data de 9 mai, urmând apoi să apară săptămânal.

Prezentatoarea Mireasa a oferit toate detaliile prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, unde a mărturisit că nici momentul în care a ales să dea vestea noului ei proiect din online nu este întâmplător.

Potrivit declarațiilor sale, luna mai este una extrem de specială pentru ea, fiind cea în care a devenit mamă. De două ori. Simona Gherghe este mămică a doi copii, Ana, născută în mai 2019, și Vlad, care a venit pe lume doi ani mai târziu, tot în luna mai.

„Luna mai e specială pentru mine. E luna în care am devenit mama. Prima dată în 2017, apoi în 2019. Zilele de naștere ale copiilor noștri sunt și zilele de naștere ale noastre, că părinți. Mai târziu am înțeles că și noi creștem o dată cu ei. Că oricâte cărți am citi, oricât am întreba, n-avem cum să știm tot. Și că învățarea, că părinte, durează o viață. Mă simt că și cum m-aș fi întors la școală, acum 6 ani. În fiecare zi iau o nouă lecție.

De multe ori, părinții le pretind copiilor vrute și nevrute. Să faci așa, să spui așa, nu e bine așa, nu mai vorbi, sau vorbești prea puțîn. Va sună cunoscut? Dacă da, uită-te puțîn în oglindă. Ce faci tu, părinte, că să fii mai bun pentru copilul tău? Lucrezi suficent cu ține? Tu înțelegi unde greșești? RĂSPUND EU PRIMA. Nu sunt un părinte perfect, greșesc, mă enervez, mai obosesc. Nu există părinți perfecți. Încă învăț să accept acest adevăr. Și poate vom descoperi în această călătorie că NU copiii trebuie să fie cuminți, ci părinții.

CHEIA e să găsești oamenii potriviți. Oameni de la care să ÎNVEȚI. Oameni de la care să iei informații corecte, idei bune, sugestii inspirate. Când Oana Moraru, una dintre cele mai puternice voci din educație de la noi, mi-a spus că e interesată să facem împreună un podcast, am știut că sunt unde trebuie. Așa s-a născut “Părinți CuMinți”, un podcast pentru toți părinții, care vor să fie mai buni pentru copiii lor și care înțeleg că e nevoie de răbdare, ascultare, dar și de greșeli asumate și iertate.

Nimic nu e simplu pe lumea asta. Dar cel mai greu e să modelezi un pui de om, să ai grijă de sufletul lui, să-l faci fericit, să știi să-l lași să mai și cadă, căci doar din căderea asta se poate ridică mai puternic. Să fii acolo, lângă el, necondiționat. La bine, firește, dar mai ales la rău.

Din 9 mai, vă invit să ne fiți alături, în fiecare săptămâna, în lungă călătorie a vieții de părinte. Să devenim, împreună, părinți cuMinți…”, a scris vedetă TV pe contul ei de Instagram.

Despre Simona Gherghe

Simona Gherghe are o carieră de succes în televiziunea românească, fiind cunoscută mai ales pentru rolurile sale de prezentatoare TV. Printre realizările sale notabile se numără:

A fost prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 timp de 12 ani, fiind una dintre cele mai longevive prezentatoare din televiziunea românească.

A prezentat și moderat diverse alte emisiuni de televiziune, cum ar fi „Din Dragoste” și „Next Star” de la Antena 1, precum și „Dansez pentru tine” și „Te cunosc de undeva!” de la Pro TV.

A fost nominalizată de mai multe ori la diverse premii de televiziune, inclusiv la Premiile Radar de Media, unde a câștigat în 2012 și 2013 premiul pentru „Cel mai bun prezentator de emisiune de divertisment”.

În 2015, a lansat propriul său brand de îmbrăcăminte, „La Mode by Simona Gherghe”, care a avut succes în rândul publicului.

Este implicată în diferite proiecte caritabile, cum ar fi „Salvați Copiii” și „Hospice Casa Speranței”, și a organizat diverse campanii de strângere de fonduri pentru copii bolnavi sau nevoiași.