VIDEO halucinant! Scandalul care poate rupe Coaliţia vine de la tineri. O nouă filmare contondentă cu junii liberali înjurând copios PSD

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat injurii la adresa colegilor de la guvernare de la PSD la petrecerea de la mare care a urmat dezbaterilor. După apariția imaginilor în spațiul public, liderul TNL, Mara Mareş, și-a cerut scuze în numele organizaţiei „pentru aceste comportamente inacceptabile”. Între timp, noi filmulenţe apar în spaţiul public.

20 sept. 2022, 17:27
VIDEO halucinant! Scandalul care poate rupe Coaliţia vine de la tineri. O nouă filmare contondentă cu junii liberali înjurând copios PSD

Tineri liberali care au participat, în weekendul trecut, la școala de vară intitulată „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, informează News.ro. La evenimentul organizat în stațiunea Venus, a fost prezent și premierul Nicolae Ciucă, iar acesta le-a vorbit tinerilor despre curaj, principii şi responsabilitate.

Ciolacu, atac direct la PNL: Bine ar fi, totuşi, să-i bage în şedinţe pe toţi care ies şi clăncănesc aşa, neîntrebaţi şi prosteşte. Dacă nu funcţionează această coaliţie, nu avem ce face, ne întoarcem la votul românilor

@victorciutacu

Liberalii vor sex cu mamele pesedistilor #tsd #tnl

♬ original sound – victorciutacu

VIDEO aici

Petrecerea de la mare a tineretului PNL din 10 septembrie, la Venus, s-a transformat într-un festival de înjurături la adresa PSD. Noi imagini de la școala de vară a Tineretului Național Liberal, unde viitoare generație de PNL-iști cântă noi sloganuri vulgare împotriva PSD-iștilor cu care se află la guvernare. „Ale, ale, ale / Cine e cu PeSeDe / Să le f***m mamele!”, cântă tinerii din PNL.

Ulterior, șefa TNL, care a fost organizatoare a evenimentului, a transmis scuze publice, „în numele Tineretului Național Liberal”. Mara Mareș spune că „nu se putea identifica” tot ce se întâmpla „târziu în noapte” dar că va face demersuri pentru identificarea persoanelor care au scandat „PSD, PSD m..e PSD”. PNL nu a anunțat nici o sancțiune până acum.

După apariţia imaginilor, liderul TNL, Mara Mareş, și-a cerut scuze.

,,Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc că am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit.
Adevărul este că nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video și vom avea o discuție pe subiect.
Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense și specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretăm”, a transmis Marea Mareș.

Ciolacu, după lozincile ofensatoare scandate la reuniunea Tineretului Naţional Liberal: O fi vreun amendament la România Educată? E ruşinos ce s-a întâmplat

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, luni, atitudinea unora dintre liberalii participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema ”Next Level Leadership” care au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor. ”Poate o fi un amendament la România Educată. E jignitor şi arată o imaturitate… cred că aşa, au o problemă internă… când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri”, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu despre facturile uriaşe: „Eu am trăit cu Ceauşescu! Nu poţi să le ceri românilor să stingă becul”
”O fi vreun amendament la aia, la legile.. la România Educată? Să încerce să-l pună pe hârtie! E ruşinos ce s-a întâmplat şi preşedinta TNL-ului eu am văzut că şi-a cerut scuze şi o felicit pentru că, să ştiţi că să recunoşti o greşeală şi pentru politicieni, dar mai ales pentru cei tineri este un lucru… Vă daţi seama că îmi lasă un gust mai mult decât amar tot ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la România Tv.

El a subliniat că ”data viitoare” îi va invita pe tinerii liberai la Tineretul Social Democrat, să vadă cum se poartă discuţiile şi se desfăşoară atelierele tinerilor politicieni din PSD.

”Presupun că cu cei de la microfon nu am stat şi nici nu o să stau vreodată la masă. Fiecare face cât poate. Din punctul meu de vedere, preşedinta lor a făcut un gest corect. Poate o fi un amendament la România Educată. E jignitor şi arată o imaturitate… cred că aşa, au o problemă internă… când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri. Chiar dacă e o căsnicie, cum spuneau unii, nu din dragoste, presupun că nici în căsniciile din interes nu există astfel de jigniri. Nu am problemă cu plăcuţa suedeză”, a adăugat liderul PSD.