Scandalul de la Eurovision BUBUIE în Parlament. Preşedintele Comisiei de Cultură intervine: Mă declar ŞOCAT

Publicat: Marţi, 19 Februarie 2019 10:04 // Actualizat: Marţi, 19 Februarie 2019 10:04 // Sursa: romaniatv.net

Scandalul selecției naționale de la Eurovision ajunge și în Parlament. Președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Gigel Știrbu, susține că este ”șocat” de ceea ce au făcut cei de la TVR și arată că toate aceste scandaluri nu fac decât să sporească neîncrederea românilor în televiziunea națională.

Foto: stiripesurse.ro

"Mă declar șocat! Niciun an fără un scandal la Eurovision. După ce duminică seara, în finala Selecției Naționale a ediției Eurovision 2019, juriul a desemnat pentru a reprezenta România în competiţia ce va avea loc în luna mai, la Tel Aviv, Israel, pe artista care s-a aflat pe ultimul loc în preferințele telespectatorilor, Televiziunea Română se confruntă, ca în fiecare an, cu un val de suspiciuni în ceea ce privește organizarea acestei competiții.

Nemulțumirile publicului au fost și de această dată numeroase și întemeiate. Au fost semnalate probleme la sistemul de votare, care nu ar fi funcționat iar la final, votul românilor a contat într-o proporție mult prea mică în alegerea câștigătorului, juriul fiind format în majoritate din specialiști străini. Nu mă miră că marii artiști români au ajuns să ocolească această competiție din cauza modului în care este an de an organizată de către Televiziunea Publică pe banii cetățenilor. Când spui Eurovision, spui neîncredere.

Aceste scandaluri repetate în care TVR-ul terfelește imginea României și a românilor trebuie sa înceteze. Postul public de televiziune trebuie să iasă urgent din această zonă de suspiciune, de acuzații și de critici care se răsfrâng și asupra contribuabililor acestei țări, contribuabili care nici măcar nu au dreptul la transparența gestionării banilor care se toacă de la bugetul de stat. Surse media spun că Eurovisionul ar costa aproximativ un milion de euro și în aceste condiții cu ce se alege țara noastră după toată această imensă cheltuială a banilor publici? Cu o mândră etichetă de țară dezonorată și compromisă. Nu e de mirare că în momentul de față, în ochii românilor, imaginea TVR-ului se confundă ușor cu cea a PSD-ului, fiind catalogată ca o televiziune care trage sfori și fură din bani publici.

S-a ajuns prea departe! Dacă și preferințele muzicale ale românilor au ajuns acum să deranjeze în această societate stăpânită de PSD-TVR, cred că ne îndreptăm spre ce-i mai rău ...", arată Gigel Știrbu.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 feb 14:46
Răspunde | Votează email 0 email
G. Rotschild
"Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William și Deban, la prima lor reacție a cântecelor de selecție românească, dar acum au pedepsit-o pe Laura cu scoruri mici și cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simțit că este * NU DREPT * pentru a permite unui homofob să intre în concursul Eurovision” a mai scris Eric.
DACA SE POATE DOVEDI ca lucrurile stau chiar asa (e vorba de martori si probe), notele celor 2 trebuie anulate, daca Eurovision NU e concurs politic !!! Daca E, atunci ramane asa !
19 feb 14:42
Răspunde | Votează email 1 email
Gica
„Este extraordinară, are o voce de înger, excelent, te emoționează, transmite un cumul de stări. Reușește să atingă un registru foarte înalt de sunete, excelent! Tu ai putea fi câștigătoarea! Ar putea fi de oriunde, accentul ei este impecabil. Vocea ei va atinge milioane de inimi din Europa, din Franța până în Italia și Rusia. Nu este o baladă, ci o infuzie dramatică. Este câștigătoarea noastră încă de pe acum. Dacă poate cânta asta live, e mai tare ca Madonna. Este unul dintre cele mai bune cântece pe care l-am auzit vreodată în finalele naționale, dacă nu cumva cel mai bun”, au apreciat ambii jurați străini in cauza pe 13 ianuarie.
În schimb, despre piesa câștigătoarei Ester Peony, Deban și William s-au declarat nu foarte încântați: „Nu sună chiar atât de rău, dar principala mea observație e că vocea ei nu e suficient de puternică. Piesa e puțin cam plictisitoare”.
19 feb 14:34
Răspunde | Votează email 0 email
Gogu
A aparut Petitie On Line.
Romanii sunt cel mai pasnic popor.Idioteniile lui "Soros" nu trebuiau aplicate si la noi.Oricum,la noi se manifestau toate libertatile si fara sa vina Soros.Dar,nu-i nimic,se invata si din greseli.Am lucrat direct cu zeci de mii de oameni si cunosc zestrea genetica a poporului pe viu,"de pe teren".Ceea ce-au facut cei 2 (si cei din umbra) va insemna deschiderea unui capitol pe care romanii il deschid foarte greu.Poporul roman are o LIMITA de demarcatie,insa,care se pare ca a fost trecuta. Nu poate nega nimeni ca ne inrudim cu Stefan cel Mare,Vlad Tepes,Mircea cel Mare,Eminescu, Blaga,Coanda,Tesla,Enescu.E zestrea genetica cea mai veche din cele ce mai exista acum pe glob (de acum 13.500 de ani incoace).E drept ca suntem urmasi si ai lui Zamolxes, simbolul intelepciunii pe glob.Simbolul Yin-Yang in Steaua lui David,de peste 7.000 de ani,pentru prima data pe glob,au fost incrustate in piatra la Sinca Veche.Acea Limita de care spuneam nu depinde numai de noi,ci si de cine ne provoaca.
1
EUR
4.8750
RON
28 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H