Scandalul dintre familia Andreei Bănică şi Alex Velea a pornit de la BANI. Suma pentru care s-au rupt relaţiile între naşi şi fin

Alex Velea și Andreea Bănică nu-şi mai vorbesc de ani buni, deşi familiile celor doi au fost foarte apropiate. mai mult, Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, l-au năşit pe Alex Velea la nunta cu prima soţie.

07 oct. 2019, 07:47
Scandalul dintre familia Andreei Bănică şi Alex Velea a pornit de la BANI. Suma pentru care s-au rupt relaţiile între naşi şi fin

Alex Velea și familia Andreei Bănică s-au certat de la bani. Mai exact, de la suma de 4.700 de euro pe care cântărețul ar fi trebuit să-i încaseze după un spectacol susținut cu ocazia unui Revelion. Nemulțumit că nu a fost plătit pentru concert, Alex Velea a dat în judecată firma lui Lucian Mitrea, cel care i-a fost naș și impresar pe vremea când era căsătorit cu fosta soție.

Alex Velea a făcut ANUNŢUL-ŞOC după 6 ANI de relaţie cu Antonia. Nu se mai poate face nimic!

„Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc la televizor, să-mi spăl rufele în fața tuturor. Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie, dar nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut. Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo, le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă și pe care încă îi așteptăm”, a declarat Andreea Bănică.

Andreea Bănică s-a pozat GOALĂ-PUŞCĂ! Imaginea XXX care a stârnit reacţii controversate FOTO

„Ca familie, noi l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie și n-a avut nevoie doar o dată, ci de foarte multe ori. Am fost prieteni buni, Lucian lucra cu el, era impresarul lui, mi se părea normal să-l ajute. Niciodată nu m-am băgat în deciziile pe care Lucian le-a luat în privința banilor. Cred că Alex este înconjurat de oameni de o altă categorie și este influențat negativ. Este un om foarte credul, crede foaret mult în oameni și asta nu e rău, dar trebuie să știi de cine te înconjori în viață. Am încercat să-i fim aproape de când l-am nășit, am fi fost și azi, dar uite că există astfel de oameni care-și mai bagă nasul, îl influențează negativ și strică o relație. Nu mi-a căzut bine nici mie, dar așa a fost să fie. Poate că vreodată ne vom întâlni și vom sta de vorbă”, a mai spus Andreea Bănică.