Scandalul după funeraliile Regelui Ţigan din Roma. Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi VIDEO

Jurnalişti agresaţi de rudele Regelui ţiganilor din Roma, ale cărui funeralii au şocat o lume întreagă. O echipă a televiziunii publice italiene a scăpat cu greu din mâinile rudelor furioase că presa care a criticat opulenţa înmormântării şefului mafiot.

24 aug. 2015, 14:32
Scandalul după funeraliile Regelui Ţigan din Roma. Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi VIDEO

Imaginile cu dricul negru tras de cai, elicopterul care arunca petale de trandafiri şi fanfara care cânta muzică din filme au ţinut prima pagină a presei din peninsulă, potrivit Corriere.

Citeşte şi Mafiot italian, înmormântat pe muzica din filmul „Naşul”. Un elicopter a aruncat petale de trandafiri VIDEO

Jurnaliştii au scăpat doar pentru că poliţia a intervenit repede, şi a arestat doi agresori. Echipa RAi voia să transmită de la una dintre vilele fostului cap mafiot, Vittorio Cazamonica, după funeraliile scandaloase de săptămâna trecută.

 

Funeraliile au şocat nu doar Roma, ci întreaga Italie. Sute de oameni s-au înghesuit la înmormântare, în vreme ce locuitorii din zonă s-au declarat arătat scandalizaţi. Afişe cu Regele ţiganilor în tot cartierul, dric negru tras de 6 cai, muzica din Naşul şi petale de trandafir aruncate din elicopter, aşa a arătat înmormântarea denumită „modestă”.

Citeşte şi

După slujba oficiată în biserică, sicriul a fost dus cu un Rolls Royce la locul de veci. Autorităţile, în frunte cu primarul Romei, au fost acuzate că nu au făcut nimic pentru a preveni un astfel de circ la funeraliile unui mafiot. Până şi Vaticanul a calificat funeraliile drept şocante.