Scandalul în familia Adamescu e departe de a fi încheiat VIDEO

Fiul lui Dan Adamescu, Alexander, a reuşit în instanţă să devină preşedintele unei mari companii condusă până de curând de mama sa vitregă, de Carmen Adamescu.

29 aug. 2017, 13:37
Scandalul în familia Adamescu e departe de a fi încheiat VIDEO

Mai mult deecât atât femeia de care nu reuşise să divorţeze Dan Adamescu ar fi sustras ilegal sume din acest centru comercial. Iar acum Alexander cere intervenţia autorităţilor române şi recuperarea unor milioane de lei, arată România TV

„Temerile noastre s-au confirmat. Carmen Palade a avut un motiv simplu în care a refuzat să dea socoteală acţionarilor ani la rând. A sustras bani de la Unirea Schopping Center. Şi sume importante. Am început acum recuperarea banilor. Vorbim de 3 milioane de lei pe care doamna i-a ridicat fără nici o justificare, fără să prezinte nici un document şi asta în contextul în care Unirea Schopping Center a raportat un profit de 100.000 de euro. Asta este din păcate doar vârful icebergului. Descoperim noi sume şi ilegalităţi în fiecare zi. devine tot mai evident că a inserat firma propietatea ei personală, ceea ce nu este. este o societate listată la bursă şi se dovedeşte că a fost o mare greşeală autorităţilor române să o lase pe doamna Palade nesupravegheată şi necontrolată”, spune fiul fostului om de afaceri.