Scandalul înjunghierii baschetbaliştilor americani ia amploare. Poliţia caută un al doilea suspect, un luptător MMA FOTO

Ies la iveală detalii noi despre cazul celor doi baschetbalişti americani care au fost înjunghiaţi pe o terasă din Brăila, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00. Astfel, Darrel Bowie și Joseph McClain, legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au suferit răni după ce au intrat în conflict cu alte persoane necunoscute.

19 sept. 2018, 10:44

Principalul suspect în acest caz este un temut interlop din Brăila, Husein Daniel Gabriel, zis şi Dasaev, scrie digi24.ro. Acesta s-a predat luni, iar marţi, judecătorii au decis ca să fie arestat preventiv, deşi acesta a susţinut că nu i-a înjunghiat pe cei doi sportivi. Jurnaliştii de la debraila.ro au aflat că în acest dosar, poliţiştii caută un al doilea suspect. Este vorba de un fost luptător MMA, Valentin Cătălin Bulza. Conform sursei mai sus citate, acesta s-a retras din activitate în urmă cu 3 ani, iar în noaptea atacului s-ar fi aflat pe terasa „The Music Pub”.

Citeşte şi Dasaev a fost arestat. Interlopul care a înjunghiat doi baschetbalişti americani la Brăila va sta 29 de zile după gratii

Bulza se află pe lista persoanelor pe care procurorii vor să le audieze în acest caz.

Istoria scandalului

Doi baschebalişti americani au fost înjunghiaţi pe o terasă din Brăila. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00, când Darrel Bowie și Joseph McClain, legitimați la ACS Cuza Sport Brăila, au intract în conflict cu alte persoane necunoscute.

„În jurul orei 2.00, doi cetăţeni americani au intrat într-un conflict spontan cu alte persoane aflate pe terasa unui bar din Brăila. În timpul conflictului, cei implicaţi şi-au aplicat lovituri, în final cei doi cetăţeni americani fiind înjunghiaţi. Se pare că este vorba despre un cuţit”, a declarat Geanina Niculae, din partea IPJ Brăila. Se pare că în bătaia generală care a precedat înjunghiarea celor doi sportivi au fost implicate aproximativ 8 persoane.