Scandalul morţii Ancăi Petrescu se extinde. Un bărbat a murit în aceleaşi condiţii la spitalul din Timişoara

Scandal monstru la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a fost tratată şi arhitecta Casei Poporului, Anca Petrescu, decedată în urma unei infecţii intraspitaliceşti, după ce a fost internată în urma unui accident rutier. Încă un bărbat a decedat în urma unei infecţii contactate în spital, similară cu cea în urma căreia starea Ancăi Petrescu s-a degradat, fiind nevoie de transferarea sa la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală, unde a şi decedat.

10 ian. 2014, 10:42
Scandalul morţii Ancăi Petrescu se extinde. Un bărbat a murit în aceleaşi condiţii la spitalul din Timişoara

Rezultatele necropsiei bărbatului care a decedat acum şase luni, la scurt timp după ce a fost externat din spitalul Judeţean din Timişoara, arată că acesta a murit din cauza unei bacterii intraspitaliceşti, contactată pe perioada internării, informează România TV.

Acesta nu este un caz singular. Legistul care a efectuat necropsia Ancăi Petrescu, arhitecta Casei Poporului, a spus că şi ea a contactat o bacterie intraspitalicească, tot în spitalul Judeţean din Timişoara.

Reprezentanţii spitalului de boli infecţioase de pe Bega spun că nu de puţine ori au fost nevoiţi să trateze bolnavi care au contactat bacterii în spitalul Judeţean din Timişoara.

În replică, şefii spitalului spun că astfel de bacterii sunt în toate spitalele din ţară şi că acuzaţiile sunt nefondate, întrucât atât Anca Petrescu, cât şi bărbatul decedat acum o jumătate de an, au ieşit în stare bună din spital.