SCANDALUL SEXUAL din Timişoara ia amploare. Tatăl angajatei, apropiat al presupusului hărţuitor

Scandalul sexual dintre directorul şi angajata Agenţiei de plăţi din Timişoara ia o întorsătură demnă de Hollywood. Şeful acuzat susţine că, de fapt, el este victima. Mai mult, omul spune că primea mesaje cu tentă erotică de la subalternă. Şi inspectorii de la Bucureşti care au mers în control cred că între cei doi a avut loc o idilă, iar acum femeia ar vrea să se răzbune.

04 apr. 2014, 08:22
SCANDALUL SEXUAL din Timişoara ia amploare. Tatăl angajatei, apropiat al presupusului hărţuitor

Scandalul sexual a izbucnit în momentul în care femeia a făcut publice înregistrări telefonice în care şeful îi cerea favoruri sexuale, pentru a-şi păstra locul de muncă, informează România TV. Acum, bărbatul se apără şi spune că funcţionara i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sexuală.

Citeşe şi Răsturnare de situaţie în cazul SCANDALULUI SEXUAL în care o angajată a statului a fost hărţuită de director

Mai mult, chiar şi tatăl femeii avea o relaţie apropiată cu directorul Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Timiş. Acesta i-a trimis un SMS înainte de Crăciun directorului în care îi cere să facă ceva cu fiica lui, pentru că vrea să aibă sărbători liniştite. Directorul susţine că femeia îşi dorea să avanseze.

Citeşte şi Gemenii pedofili din Timişoara au scăpat de PUŞCĂRIE

Chiar şi membrii comisiei de disciplină iau în calcul varianta unei răzbunări. Ei spun că cei doi este posibil să fi avut o relaţie mai veche.