Război total între Steaua şi Armată. Se cere intervenţia DNA

Steaua a reacţionat dur, prin vocea lui Helmuth Duckadam, după ce Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a cerut retrogradarea echipei lui Gigi Becali.

05 feb. 2016, 10:20
Război total între Steaua şi Armată. Se cere intervenţia DNA

Helmuth Duckadam cere interventia DNA in ceea ce spune el ca este un caz de prejudiciere a statului roman.

CITEŞTE ŞI Plângere la FIFA şi UEFA. Armata cere ca Steaua lui Gigi Becali să fie RETROGRADATĂ

„Ceea ce ar fi normal ar fi ca institutiile statului sa se autosesizeze si in cazul lui Florin Talpan, pentru ca el face un abuz in serviciu.

A prejudiciat bugetul statului cu un milion de euro, pentru ca a tinut stadionul Ghencea pana acum nefolosit. El putea incasa cel putin un milion de euro. Plus intretinerea acestui stadion, care este nefolosit. Acest stadion este al statului, nu e al lui Talpan, nici al lui Boroi.

Sunt foarte curios ce atitudine vor avea autoritatile statului. Pentru ca aici s-a pierdut un milion de euro. Ma refer la autoritatile statului care cerceteaza abuzurile in servicii, la DNA. Un milion de euro prejudiciu intra sus de tot. Si in continuare se pierd bani. Si nu ma refer doar la Florin Talpan, ci la toata lumea. Nu cred ca Florin Talpan poate decide de unul singur acolo”, a spus Helmuth Duckadam.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI, la tribunal pentru marca STEAUA

Duckadam spune ca este revoltat de nepasarea unora „care se dau stelisti”: „Cel mai dureros lucru e nepasarea si lipsa de atitudine a unor oameni care se cred si se dau stelisti. Ati vazut vreo atitudine? Marea greseala a lui Florin Talpan este ca el, incercand sa retrogradeze si sa desfiinteze aceasta echipa, crede ca se razbuna pe Gigi Becali. Dar nu, el se razbuna pe performantele a generatii de fotbalisti si isi bate joc de milioane de suporteri. Steaua Bucuresti o sa ajunga ca Urziceniul si o sa ne mândrim ca Cupa Campionilor Europeni a fost candva a unei echipe care nu mai e, s-a desfiintat!”.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali provoacă SCANDALUL ANULUI în România. Acuzaţii GRAVE